Αλέξης Κούγιας – Στο πλευρό της πρώην συζύγου του μετά τη σύλληψή της. «Με πήρε τηλέφωνο. Έχει απόλυτο δίκιο»

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στην εκπομπή Επί τόπου και περιέγραψε πώς έγινε το περιστατικό της λογομαχίας της πρώην συζύγου του και μητέρας των παιδιών του, Εύης Βατίδου με τον οδηγό μηχανής στη Γλυφάδα.

«Η πρώην σύζυγός μου και μητέρα των παιδιών μου έχει απόλυτο δίκιο και δεν υπάρχει κανένας εμβολισμός. Συνέβη αυτό που συμβαίνει με κάποιους μοτοσικλετιστές που νομίζουν ότι είναι οι άρχοντες των δρόμων και αν δεν τους εξυπηρετεί κάτι έχουν το δικαίωμα να βρίζουν, να χειροδικούν και να καταστρέφουν.

Ξαφνικά όταν σταμάτησε μια μηχανή ήρθε δίπλα της, κατέβηκε ο οδηγός, άρχισε να τη βρίζει χυδαία ο οδηγός, να την απειλεί και όταν έβγαλε το κράνος του άρχισε να χτυπάει το αυτοκίνητο. Με τα χέρια του ξήλωσε τον καθρέφτη. Δήλωσε ότι ταράχτηκε. Η πρώην σύζυγός μου άρχισε να καλεί την Αστυνομία, δεν απάντησε κανείς. Αυτός όταν κατάλαβε ότι καλεί την Αστυνομία ανέβηκε στη μηχανή και έφυγε.Τον ακολούθησε και διαπίστωσε ότι η μοτοσικλέτα δεν είχε αριθμό. Αυτός την οδήγησε στα κατσάβραχα στην Άνω Γλυφάδα. Η πρώην σύζυγός μου αφελώς τον ακολούθησε και ανετράπη η μηχανή χωρίς να τον χτυπήσει.

Ενώ στην αρχή δεν υπήρξε καμία ποινική δίωξη, ο Εισαγγελέας αποφάσισε να ασκήσει δίωξη. Με πήρε στο τηλέφωνο 1 τη νύχτα. Αυτονόητο ήταν ότι πήγα εκεί και μαζί μου και ο μεγάλος μου γιος που τελειώνει τη Νομική. Δεν μπορεί να είναι ελεύθερη γιατί είναι αυτόφωρο το αδίκημα.

Εγώ δυστυχώς είμαι στη Λιβαδειά. Αλίμονο αν δεν υπάρχει προσωπικό ενδιαφέρον» ανέφερε.

«Η συνοδηγός έχει σπάσει χέρι και πόδι, της έβαλαν γύψο» συμπλήρωσε. «Θα τρομάξετε αν δείτε πού την πήγαν και ήταν 12 τη νύχτα, εκεί δεν μπορείς να αναπτύξεις ταχύτητα, ούτε τους εμβόλισε ούτε μπορεί να τους καταδιώξει. Υπερβολή η ποινική δίωξη, δεν προκάλεσε κάποια σωματική βλάβη, μόνοι τους έπεσαν» ανέφερε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...