Η Mia Khalifa είναι μια από τις πλέον γνωστές πρωταγωνίστριες ερωτικών ταινιών παγκοσμίως. Μπορεί η καριέρα της στον χώρο αυτό να έχει σταματήσει και πλέον εκείνη να ασχολείται με άλλα πράγματα στην ζωή της, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι η Λιβανέζα έχει σταματήσει να απασχολεί τον αντρικό πληθυσμό.

Μπορεί για εκείνους να αποτελεί αντικείμενο πόθου, ωστόσο εκείνη είχε από μικρή μεγάλο θέμα με την μύτη της. Δεν της άρεσε και θεωρούσε ότι αδικεί το πρόσωπό της και την εξωτερική της εμφάνιση στο σύνολό της. Για όλα όμως πάντα υπάρχει μια λύση! Και η Mia Khalifa κατέφυγε πρόσφατα στον πλαστικό χειρουργό της για να την φτιάξει. Η επέμβαση μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TMZ κόστισε ούτε λίγο ούτε πολύ 15.000 δολάρια!


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ – 8 κόρες διάσημων Ελληνίδων που έγιναν πανέμορφες δεσποινίδες – Ποιες μοιάζουν στην μαμά τους και ποιες όχι

Και ο πόνος θα είναι αρκετός για κάποιο καιρό μέχρι να αναρρώσει πλήρως, ωστόσο… μπρος τα κάλλη τι είναι ο πόνος; Δεν ένιωθε άνετα με την μύτη της, την άλλαξε και τώρα έχει ανέβει η ψυχολογία της και νιώθει πολύ καλύτερα. Μάλιστα ετοιμάζεται σε λίγο καιρό να ντυθεί και νυφούλα στο πλευρό του αγαπημένου της, Robert Sandberg.