Αλβανος ασέλγησε σε 16χρονη μεσα στο Τραμ

«Με άγγιξε στα οπίσθια και κατεύθυνε μετά τα χέρια του στο δικό μου σώμα με ανώμαλο τρόπο. Την ώρα που τραβάω το χέρι και πάω να φύγω, αρχίζει να με χουφτώνει και αρχίζω να φωνάζω…».

Διαστάσεις επιδημίας φαίνεται να λαμβάνει στη χώρα μας η κατάσταση με τις σεξουαλικές επιθέσεις και κακοποιήσεις γυναικών και παιδιών, ακόμη κι αν μιλάμε για απόπειρες, καθώς κάθε μέρα πληροφορούμαστε για τουλάχιστον μια νέα υπόθεση.

Σήμερα, 1η του μήνα, για παράδειγμα, ένα 16χρονο κορίτσι δέχτηκε την παρενόχληση ενός νεαρού με καταγωγή από την Αλβανία, ο οποίος επιχείρησε να ασελγήσει πάνω του, μέρα μεσημέρι μέσα στο Τραμ!

Όπως ανέφερε η μητέρα της 16χρονης το MEGA, ο νεαρός «άρχισε να τρίβεται πάνω της. Την ώρα που πάει να σηκωθεί, την κατεβάζει κάτω αυτός και τις έπιασε τα οπίσθια». Μάλιστα, όπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ, η επίθεση εναντίον του κοριτσιού έγινε μέσα στο συρμό και μπροστά στα μάτια δεκάδων επιβατών, κανείς εκ των οποίων δεν προσπάθησε να αντιδράσει. «Αυτός θα μπορούσε να την έχει τραβήξει, να την έχει χτυπήσει και οι άλλοι απλά θα ήταν θεατές», προσθέτει η μητέρα της 16χρονης.Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το 16χρονο κορίτσι γυρνούσε το μεσημέρι από το σχολείο της στην Καλλιθέα και κατευθυνόταν προς το σπίτι της. Απέναντι της στη στάση κάθισε ο εν λόγω νεαρός, ο οποίος και άρχισε να χαϊδεύει τα γεννητικά του όργανα. Από ένστικτο η 16χρονη τον κατέγραψε με το κινητό της. Μετά από λίγο, ο νεαρός κάθισε δίπλα της.

Ξεκίνησε ο εφιάλτης

Τότε, όπως εξομολογήθηκε η ίδια στο MEGA, μιλώντας με την συγκατάθεση της μητέρας της, ξεκίνησε ο εφιάλτης. «Με άγγιξε στα οπίσθια και κατεύθυνε μετά τα χέρια του στο δικό μου σώμα με ανώμαλο τρόπο. Την ώρα που τραβάω το χέρι και πάω να φύγω αρχίζει να με χουφτώνει και αρχίζω να φωνάζω», περιέγραψε η 16χρονη.

Βλέποντας, ωστόσο, ότι κανείς από τους συνεπιβάτες τους δεν σκόπευε να τη βοηθήσει, η ίδια βρήκε το κουράγιο να καλέσει την αστυνομία. «Άρχισε να στριγγλίζει το παιδί, να βοηθήσει κάποιος μέσα από το τραμ. Ένας άνθρωπος δεν βρέθηκε, μου έκανε τρομερή εντύπωση. Πετάχτηκε μία κυρία κάποια στιγμή “τι να κάνουμε να μας μαχαιρώσει αυτός;”», σχολίασε η μητέρα της 16χρονης.

«Κατευθύνθηκα προς τον οδηγό να του πω τι συνέβη και αυτός μου είπε “δεν μπορώ να κάνω τίποτα”, για αυτό πήρα το θάρρος και κάλεσα μόνη μου την αστυνομία», ανέφερε με τη σειρά του το κορίτσι. Τελικά, η αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε τον φερόμενο δράστη και η υπόθεση θα οδηγηθεί στην δικαιοσύνη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...