Τι απάντησε το TikTok για την κίνηση της Amazon να ζητήσει από τους υπαλλήλους της να διαγράψουν την εφαρμογή από τα κινητά τους.

Σύμφωνα με το BBC, η Amazon ζήτησε από τους υπαλλήλους της να διαγράψουν το TikTok από τα κινητά τους!


Διαβάστε περισσότερα

Στο εσωτερικό memo, ωστόσο -που δεν έμεινε και τόσο… εσωτερικό- η εταιρεία λέει πως μπορούν να χρησιμοποιούν την εφαρμογή στους browser των λάπτοπ τους.

Ο λόγος πίσω από το αίτημα (απαίτηση είναι βασικά) της Amazon;

Οι κίνδυνοι ασφαλείας!

«Λόγω κινδύνων ασφαλείας, η εφαρμογή TikTok δεν επιτρέπεται πλέον σε φορητές συσκευές που έχουν πρόσβαση στο εταιρικό μέιλ. Αν διαθέτετε TikTok στη συσκευή σας, πρέπει να το αφαιρέσετε έως τις 10 Ιουλίου (σ.σ. χθες δηλαδή), ώστε να διατηρήσετε την πρόσβαση μέσω κινητού στην ηλεκτρονική αλληλογραφία του Amazon» αναφέρει το μέιλ της εταιρείας στους υπαλλήλους της.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ – Κασιδιάρης: «Να υπάρξουν αντίποινα εάν γίνει τζαμί η Αγία Σοφία – Να εφαρμοστεί η αρχή της αμοιβαιότητας»

Το TikTok, πάντως, απάντησε πως δεν κατανοεί τις ανησυχίες της Amazon: «Εξακολουθούμε να μην κατανοούμε τις ανησυχίες τους. Είναι ευπρόσδεκτος ο διάλογος ώστε να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τα όποια θέματα ενδεχομένως έχουν και να επιτρέψουν στη ομάδα τους να συνεχίσουν να συμμετέχουν στην κοινότητά μας», τονίζεται από την ByteDance με έδρα το Πεκίνο, που δημιούργησε το TikTok για κοινά εκτός Κίνας.

Πριν από λίγο καιρό, θυμίζουμε, ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας, Μάικ Πομπέο, υποστήριξε πως η εφαρμογή χρειάζεται περαιτέρω έλεγχο για τις πολιτικές δεδομένων και ιδιωτικότητάς της, ακριβώς γιατί η έδρα της βρίσκεται στην Κίνα. Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, μάλιστα, απαγόρευσε στους υπαλλήλους του Στέιτ Ντιπάρτμεντ να κατεβάζουν την εφαρμογή και υπονόησε πως ίσως απαγορευτεί συνολικά στις ΗΠΑ.[gs-fb-comments]
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ