«Αν ο διάβολος είχε μορφή θα είχε τη δική σας» – O Μιχάλης Ιατρόπουλος ξεσπά κατά του Αμβρόσιου

Ο ηθοποιός σε ανάρτησή του στο instagram με φωτογραφία του Αμβρόσιου λέει πως «αν ο διάβολος είχε μορφή σίγουρα θα είχε τη δική σας».

Στο παραλήρημα του πρώην Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιου σχετικά με την τραγωδία στα Τέμπη που άφησε πίσω της 57 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες αντέδρασε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Ο ηθοποιός σε ανάρτησή του στο instagram με φωτογραφία του Αμβρόσιου τον αποκαλεί «Mr tragic Αμβρόσιε» και λέει πως «αν ο διάβολος είχε μορφή σίγουρα θα είχε τη δική σας».

Το κείμενο που συνοδεύει την ανάρτηση του Μιχάλη Ιατρόπουλου«Mr tragic Αμβρόσιε αν υπήρχε ο Θεός που εσείς πιστεύετε θά έπρεπε να είστε ο μηχανοδηγός του τρένου. Ευτυχώς όλοι εμείς πιστεύουμε σε έναν άλλο θεό που εσείς μάλλον δεν γνωρίζετε. Από εμένα με αγάπη f@@@ you b@@@@rd. Υ.Γ. αν ο διάβολος είχε μορφή σίγουρα θά είχε την δική σας. Περαστικά πανίβλακα. Στις επόμενες απόκριες θα ντυθώ μαλακοδιάβολος σαν εσένα ψωφίμι. Αν ήταν στο χέρι σου θα με περνούσες από ιερά εξέταση γελοίε».

Υπενθυμίζεται πως σε άρθρο του στην ιστοσελίδα ekklisiaonline.gr, ο πρώην Μητροπολίτης έδωσε τη δική του εξήγηση για το τι οδήγησε στο πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, συνδέοντας χωρίς ίχνος ντροπής, την τραγωδία με το Καρναβάλι της Πάτρας.

Συγκεκριμένα, ο Αμβρόσιος θεώρησε ότι το τραγικό συμβάν αποτέλεσε τιμωρία από τον Θεό, λόγω της διεξαγωγής στην Πάτρα του Καρναβαλιού, κάτι που ο πρώην μητροπολίτης θεωρεί «ασέβεια και πλεονασμό αμαρτίας».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...