Εντυπωσίασαν με τα καλλίγραμμα κορμιά τους

Άφωνοι έμειναν οι κριτές του GNTM όταν εμφανίστηκαν στο πλατό μαμά και κόρη που θέλουν να διεκδικήσουν μια θέση στο σπίτι με τα μοντέλα.

Πανέμορφες και εντυπωσιακές, η 19χρονη Μάρα και η 47χρονη μητέρα της, η Μικαέλα έκλεψαν τις εντυπώσεις των κριτών και προκάλεσαν ενθουσιασμό όταν φόρεσαν μπικίνι.

Όπως δήλωσαν, ασχολούνται και οι δύο με τον αθλητισμό, γεγονός το οποίο φαίνεται από τα καλλίγραμμα και γραμμωμένα σώματά τους. 

Διαβάστε περισσότερα

Φυσικά, μαμά και κόρη πέρασαν στην επόμενη φάση και είναι έτοιμες να διαγωνιστούν για να κερδίσουν τον τίτλο του μοντέλου της χρονιάς. 


«Εγώ είχα ενδοιασμούς, αλλά ο άντρας μου, μας είπε να έρθουμε οπωσδήποτε, είναι ακομπλεξάριστος», δήλωσε η 47χρονη Μικαέλα, η οποία άκουσε κολακευτικά σχόλια από τη Βίκυ Καγιά για την πρωτοβουλία της να στηρίξει την κόρη της αλλά και να διαγωνιστεί η ίδια.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Κληρονομιά 2 δις, ακίνητα, media: Έτσι μοιράστηκε η περιουσία του Μίνωα Κυριακού- Τι πήραν τα 3 παιδιά & η Μαρί

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αίμα, σπέρμα και… πολύ χρήμα – Οι υποθέσεις που συντάραξαν το πανελλήνιο και θα απασχολήσουν τα δικαστήρια