Αντιπρόεδρος γερμανικής Βουλής: «Aρουραίος των υπονόμων» ο Ερντογάν!

Κόντεψε να προκαλέσει σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Γερμανίας και Τουρκίας…

Γνωστός για την αθυροστομία του, ο αντιπρόεδρος της γερμανικής Bουλής Βόλφγκανγκ Κουμπίκι έδωσε «ρέστα» σήμερα, κατά την ομιλία του Ελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος (FDP), καθώς αναφέρθηκε με ιδιαίτερα οξείς χαρακτηρισμούς στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αποκαλώντας τον «αρουραίο των υπονόμων»!Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Η 18χρονη Κύπρια παρουσιάστρια που τρέλανε το GNTM – Ίδια η Κένταλ Τζένερ, απίθανα…

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Τρελάθηκε» η Χατζηπαντελή, χ$στηκαν πάνω τους οι κριτές

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της DW, ο Γερμανός πολιτικός προειδοποίησε την κυβέρνηση για μια νέα εισροή προσφύγων, υποστηρίζοντας ότι ο Τούρκος πρόεδρος μπορεί να οδηγήσει σε νέα εισροή μετανάστευσης. Μάλιστα, ο Κουμπίκι δεν παρέλειψε να επικρίνει και τους εταίρους του στον κυβερνητικό συνασπισμό – τα μέλη του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SPD) και των Πρασίνων. «Πότε θα φτάσουμε στο σημείο να μας βλέπει ο Πούτιν ως συμβαλλόμενο μέρος στον πόλεμο;», είπε.«Περιέγραψα τον κ. Ερντογάν ως “ποντικό του υπονόμου”. Ο αρουραίος είναι μικρός, χαριτωμένος, αλλά και έξυπνος. Είναι ένα πονηρό ον. Για το λόγο αυτό, θεωρείται επίσης ως ο κύριος ήρωας σε πολλές παιδικές ιστορίες, όπως για παράδειγμα ο Ρατατούης», ισχυρίστηκε σε γραπτή του δήλωση προς τη DW ο Κουμπίκι, μετά τις έντονες αντιδράσεις της τουρκικής πλευράς.

«Αυτές οι απαράδεκτες δηλώσεις δεν είναι αντάξιες του αντιπροέδρου της Βουλής, καθώς και στερούνται εντελώς πολιτικού ήθους και ευθύνης. Αυτές οι ακατάλληλες δηλώσεις δίνουν ουσιαστικά μια ιδέα για το πολιτικό και ηθικό επίπεδο του Κουμπίκι και αποκαλύπτουν τη χυδαιότητα του. Η αντίδρασή μας αναφέρθηκε και στον Γερμανό Πρέσβη στην Άγκυρα, ο οποίος κλήθηκε σήμερα στο Υπουργείο μας», σημείωσε μετά τις επίμαχες δηλώσεις του αντιπροέδρου της γερμανικής Bουλής ο εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...