Θα έπρεπε να ήταν η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής του, αλλά ο Frederick Connie κλήθηκε να αντιμετωπίσει ένα σκληρό δίλημμά τη στιγμή που ήταν να έρθει στη ζωή η κόρη του.

Η σύζυγός του, Keyvonne, είχε πόνους τοκετού και άρχισε να αιμορραγεί στο σπίτι τους στο Littleton του Κολοράντο ενώ βρισκόταν στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Όταν τη μετέφεραν στο νοσοκομείο, οι γιατροί είπαν στον Frederick ότι έπρεπε να αποφασίσει αν θα έσωζαν τη ζωή της γυναίκας του ή της κόρης του.

Ο Frederick επέλεξε αυτό που πίστευε ότι θα επέλεγε και η γυναίκα του. Την ίδια ημέρα που καλωσόρισε το κοριτσάκι του στον κόσμο, έχασε την αγάπη της ζωής του.

Η Keyvonne θα έπρεπε να γεννήσει μέσα Ιανουαρίου.

Αλλά την περασμένη Παρασκευή είχε έναν πρόωρο τοκετό και ο Frederick  ήξερε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

His wife Keyvonne Connie (pictured), who was seven months pregnant, had gone into early labor and had begun hemorrhaging inside their home in Littleton

“Της έλεγα ‘είσαι εντάξει’ αν και έβλεπα ότι υπήρχε αίμα παντού,’ είπε ο πατέρας στο KDVR.

Πήγαν στο νοσοκομείο, όπου ο Frederick κλήθηκε να κάνει μια αδύνατη επιλογή.

“Οι γιατροί με ενημέρωσαν ότι η γυναίκα μου έπρεπε να κάνει μια χειρουργική επέμβαση πρώτα που μπορεί να έσωζε τη ζωή της αλλά θα χάναμε την κόρη μας ή θα έσωνα τη ζωή της κόρης μας με μια πιθανότητα να χάσω τη γυναίκα μου.”

Ο Frederick ήξερε πώς ένιωθε η γυναίκα του για τα παιδιά και αποφάσισε την καισαρική για να σώσει την κόρη του.

Doctors told Frederick (pictured) they could take his wife into surgery that may save her life, but would lose their child, or they could do an emergency C-section that would save the baby

“Είμαι χαρούμενος που πήρα αυτή την απόφαση επειδή εάν ζούσε η Keyvonne και το μωρό όχι, πιθανότατα η γυναίκα μου να με μισούσε για το υπόλοιπο της ζωής της.”


Η Keyvonne επέζησε από την καισαρική και κατάφερε να δει φωτογραφίες του κοριτσιού της. Όμως μόλις λίγα λεπτά αργότερα, άφησε την τελευταία της πνοή.

“Οι γιατροί προσπάθησαν να την σώσουν και η καρδιά της δεν τα κατάφερε. Πέθανε προτού καν προλάβουν να τη χειρουργήσουν.”

Doctors warned Frederick that the C-section could kill Keyvonne, but he knew she would want him to try and save their child first 

Τώρα ο Frederick προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του για το κοριτσάκι του, την Angelique Keyvonne Connie.

“Της έδωσα το όνομα της μαμάς της. Θα γνωρίσει τη μαμά της, θα φροντίσω εγώ γι’ αυτό.”

Η Angelique θα περάσει ακόμα δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο, όπου της προσφέρουν μητρικό γάλα από άλλες μητέρες.

Οι νοσηλευτές της έχουν αγοράσει ρουχαλάκια και ο Frederick μένει σε δωμάτιο στο νοσοκομείο μετά την τραγική απώλεια της συζύγου του.

“Είμαι ο μόνος άντρας που είχε ποτέ δωμάτιο κατά τον τοκετό της γυναίκας του. Οι μητέρες που ήταν μαζί μου είπαν πως δεν είχαν πρόβλημα που ήταν δίπλα μου.”

Από τότε ο εργοδότης του Frederick ξεκίνησε έναν έρανο στο Facebook και μέχρι σήμερα έχει συγκεντρώσει πάνω από 13.000€.Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ
 

Αφήστε μια απάντηση