απο το gossip-tv.gr

Τελικά κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν κανένα σεβασμό στους συνανθρώπους τους και κανένα αίσθημα κοινωνικής ευθύνης.

Πραγματικά δεν πιστεύαμε στα αυτιά μας όταν μας ενημέρωσαν για αυτά που συμβαίνουν στην περιοχή του Κολωνακίου όπου κατοικεί πολύ γνωστό ζευγάρι της κοσμικής ζωής. Από τους δυο τους νοσεί επιβεβαιωμένα -όχι όμως και ανακοινωμένα- ο σύζυγος, ο οποίος μάλιστα υπήρξε και spreader του ιού πριν διαγνωστεί.


Διαβάστε περισσότερα

Η σύζυγος, που τουλάχιστον μέχρι στιγμής δεν νοσεί, όχι μόνο δεν έχει κλειστεί τις απαραίτητες και υποχρεωτικές 14 μέρες στο υπερπολυτελές σπίτι τους αλλά κυκλοφορεί χαλαρή στο Κολωνάκι χωρίς κανένα μέτρο προφύλαξης, παρά τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις των γιατρών για αυτούς που έχουν έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένα κρούσματα!


Απίστευτη ασυδοσία δηλαδή! Και το γεγονός ότι βγήκε αρνητική στο τεστ η ίδια, δεν λέει και τίποτα αφού και ο Σάκης Τανιμανίδης είχε βγει αρχικά αρνητικός και λίγες μέρες αργότερα βγήκε θετικός στον κορονοϊό.

Πώς είναι δυνατόν να μην της περνάει από το μυαλό ή να μην τη νοιάζει καν; Δεν σκέφτεται ότι στις βόλτες της αυτές μπορεί να κολλήσει η ίδια κάποιον που ίσως κινδυνέψει η ζωή του;

Ντροπή! Κι ακόμα μεγαλύτερη ντροπή και αίσχος που, όπως μαθαίνουμε, έχει και το απύθμενο θράσος να κάνει και πλακίτσες στο προσωπικό που εργάζεται στο σπίτι τους για το αν θα τους κολλήσει ή όχι.

Την προειδοποιούμε να μαζευτεί γιατί σε τέτοιου είδους συμπεριφορές και ανθρώπους χρειάζεται τελικά δημόσιο… κράξιμο!

τι κρίμα που δεν υπάρχει και ένας αριθμός καταγγελιών όπως αυτός που φτιάχτηκε για τους καπνιστές…Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ