Απίστευτο! Δεν άφηνε οικογένεια να φύγει από το βενζινάδικο για 20 ευρώ!

Ο ιδιοκτήτης κάλεσε την αστυνομία και ο αστυνομικός πλήρωσε για να σταματήσει η «ομηρία» της τετραμελούς οικογένειας!

Απίστευτο είναι το περιστατικό που συνέβη σε βενζινάδικο στον Βόλο το απόγευμα της Δευτέρας και έβαλε σε περιπέτειες μια τετραμελή οικογένεια.

Η οικογένεια πήγε στο πρατήριο καυσίμων για να βάλει βενζίνη, επιστρέφοντας από το σούπερ μάρκετ και έχοντας μαζί τις δυο ανήλικες κόρες 4,5 και 8,5 χρονών αντίστοιχα. Όταν όμως ήρθε η ώρα να πληρώσουν άρχισε η περιπέτειά τους…

Η κάρτα του πατέρα δεν περνούσε από το μηχάνημα POS, γιατί είχε αποφορτιστεί, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ταχυδρόμος». Η γυναίκα πρότεινε στην υπάλληλο να αφήσει την αστυνομική ταυτότητά της, να επιστρέψει η οικογένεια στο σπίτι και να της φέρει τα 20 ευρώ που κόστισε η βενζίνη.Μην χάσετε…

Όμως μόλις ενημέρωσε τον ιδιοκτήτη του πρατηρίου εκείνος απάντησε: «Να μείνουν εκεί που είναι. Τους βλέπω από τις κάμερες. Κάλεσε την Αστυνομία»! Όπως και έγινε με τους αστυνομικούς που κατέφθασαν να μην πιστεύουν τα όσα συνέβησαν. «Δεν είσαι με τα καλά σου, που θα συλλάβω οικογένεια με μικρά παιδιά» φέρεται να είπε ο αστυνομικός που έφτασε στο σημείο. Μάλιστα έβγαλε αμέσως 20 ευρώ και τα έδωσε στην υπάλληλο για να λήξει το συμβάν!

Ο πατέρας υποχρεωμένος από την κίνησή του, ζήτησε το όνομα του αστυνομικού προκειμένου να του επιστρέψει πίσω τα χρήματα, αλλά εκείνος δεν το δέχτηκε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...