Όπως αποκάλυψε ο Ηλίας Στύλος που έφτιαξε το γκράφιτι του Μαραντόνα στην Καλαμαριά, γονείς και η διευθύντρια του σχολείου αντέδρασε με την εικόνα του Αργεντίνου.

Από την ημέρα που δημοσιεύτηκαν οι εικόνες με το γκράφιτι του Ντιέγκο Μαραντόνα στην Καλαμαριά, όλοι μιλούσαν με κολακευτικά σχόλια για το δημιούργημα του Ηλία Στύλου.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σαντορίνη ΤΩΡΑ – Τον σκότωσε για 200 ευρώ και είχε στο χρηματοκιβώτιο 280 χιλιαδες

Ο Hayate, όπως είναι το καλλιτεχνικό του όνομα, έχει κάνει πολλά έργα στο παρελθόν και μάλιστα στο ίδιο σχολείο και κατάφερε να φτιάξει την μορφή του Αργεντίνου μέσα σε τρεις ημέρες.


Κι όμως, παρά τα εγκωμιαστικά αυτά σχόλια, υπήρξαν κάποιες αντιδράσεις όπως αναφέρει το Metrosport.gr.

Γονείς μαθητών, αλλά και η διευθύντρια του σχολείου, αντέδρασαν βλέποντας τον «Θεό της μπάλας», προφανώς θεωρώντας πως δίνει το λάθος παράδειγμα στους μαθητές.

Ωστόσο, πηγή έμπνευσης ήταν ένας αθλητής παγκόσμιας εμβέλειας που άφησε το στίγμα του στον χώρο του ποδοσφαίρου, κερδίζοντας τον τίτλο ενός εκ των καλύτερων -αν όχι του καλύτερου- ποδοσφαιριστών όλων των εποχών.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τριαντάχρονη παρέσυρε 14χρονο σπίτι της για να κάνουν σεξ – Τον είδε στο πάρκο να παίζει μπάλα και τρελάθηκε (Photos)[gs-fb-comments]
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ