Απίστευτο θέαμα! Γυναίκα που ξυρίζεται κάθε μέρα, διχάζει το διαδίκτυο

Η νεαρή κοπέλα έχει διχάσει τον κόσμο του διαδικτύου, καθώς όταν ξυπνάει ξυρίζει το πρόσωπο της.

Μια ακόμη περίεργη είδηση έρχεται από τον κόσμο του TikTok. Αυτή την φορά μια νεαρή κοπέλα μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους την καθημερινή πρωινή ρουτίνα. Βέβαια το παράδοξο σε αυτή την ρουτίνα αποτελεί το γεγονός, πως η κοπέλα κάθε πρωί ξυρίζει το πρόσωπο της.

Αμέσως στα σχόλια προκλήθηκε ο απόλυτος πανζουρλισμός και το βίντεο έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 173.000 προβολές. Η γυναίκα κατά την διάρκεια του βίντεο εξήγησε τον λόγο που έχει αποφασίσει να κάνει κάτι τέτοιο.

Διαβάστε περισσότεραΠιο συγκεκριμένα, ανέφερε πως με αυτό τον τρόπο απομακρύνει το «νεκρό» δέρμα και τα έλαια του προσώπου, ενώ την ίδια στιγμή την βοηθάει να εφαρμόζει καλύτερα το μακιγιάζ της. Τα σχόλια κάτω από την δημοσίευση ποικίλλουν, με τα περισσότερα να είναι κατά της συγκεκριμένης ρουτίνας.

Ειδικότερα, ένας χρήστης γράφει: «Αυτό είναι ίσως το πιο χαζό πράγμα που έχω δει. Δεν υπάρχει λόγος να κάνεις κάτι τέτοιο». Κάποιος άλλος σχολίασε: «7 φορές την εβδομάδα ξυρίζεσαι; Αυτό δεν κάνει καλό στο δέρμα σου. Αντίθετα με αυτό τον τρόπο το καταστρέφεις».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...