Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετά από πολλά χρόνια έδωσε συνέντευξη και μίλησε για όλα.

Καλεσμένος της εκπομπής «Tik Talk» αναφέρθηκε στην οικονομική καταστροφή που έζησε και πώς τα κατάφερε να σταθεί στα πόδια του.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Τα αγγλικά Jumbo έρχονται στην Ελλάδα – Που θα ανοίξουν το πρώτο κατάστημα

«Από εκεί που είχα 10 εκατ. και σπίτι δεν είχα ευρώ. Τα τελευταία 4-5 χρόνια με έτρεφε κανονικά ο αδερφός μου. Μου έδιναν τα πνευματικά δικαιώματα και μου τα έπαιρνε η τράπεζα. Ότι έπαιρνα κατασχόταν.

Ήρθε ο αδερφός μου με τη γυναίκα του, μου είπε δεν θα πεθάνουμε, όσο έχω χρήματα, αυτό που θα έκανες κι εσύ θα το κάνω κι εγώ. Τον πρώτο μήνα μου έδωσε 2.500 ευρώ. Το 2.500 μειώθηκε, κάποια στιγμή και με την αρρώστια του και με την κρίση έφτασε να είναι ο βασικός, μετά τα 500 ευρώ. Τον Ιούνιο μου είπε δεν έχω τίποτα. Του είπα μην ασχολείσαι. Έμεινα όλο εκείνο το διάστημα χωρίς ευρώ».

«Είχα αρκετό καιρό που ζω με τα ελάχιστα. Ευχαριστήθηκα πράγματα περισσότερα από όταν είχα λεφτά. Μπορεί να μην μπόρεσα να κάνω αγορές, ή να μην είχα κινητό. Έπαθα τίποτα; Δεν έπαθα τίποτα. Ήταν κάποια πράγματα που με πόναγαν, όπως ότι δεν πήγαινα στο νησί μου στη Μήλο».


Και πρόσθεσε: «Μπήκα σε μια εταιρεία με στούντιο, έβαλα την υπογραφή μου και άρχισαν οι κατασχέσεις και με πήρε η μπάλα. Μου τα πήραν όλα κι εγώ καθόμουν σαν τον βλάκα. Ο τρόπος μου για να συνεργαστώ και να εξυπηρετήσω… Κάθε μήνα με έπαιρναν 10 και στους 5 έδινα τεράστια ποσά.

Έδινα πάντα δανεικά, το 99% ήταν αγύριστα. Δύο άνθρωποι με βρήκαν και ήταν μικρά ποσά. Αν μετρήσω τα 5 εκατομμύρια που έχω δώσει τα δάχτυλα των χεριών μου θα τα περάσω γρήγορα. Δεν τα ζήτησα ποτέ στα δύσκολα. Υπάρχουν άνθρωποι που μου έχουν φερθεί τόσο δοτικά που δεν θα χαλάσω αυτό το πράγμα επειδή κάποιος μου την έκανε.

Δεν ήθελα να στεναχωρήσω κανέναν, κλείστηκα στον εαυτό μου. Ποτέ μου δεν έπαθα κατάθλιψη. Δεν ήθελα να το περνάω στον άλλον, το είπα σε 5-6 δικούς μου. Υπήρξαν μερικοί που με πήραν και μου είπαν ό,τι λεφτά θέλω να μου τα δώσουν. Ο Θέμος Αναστασιάδης ήταν ξεκούδουνος και ήταν μέσα σε αυτούς. Με πήρε δύο φορές επιμένοντας. Υπήρξαν άνθρωποι που ήρθαν και 3-4 φορές και μου χτύπησαν το κουδούνι. Δεν λύγισα από αυτό το πράγμα».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Βουϊζει απο χθές το Γαλάτσι – Πρόστιμο σε πανελίστρια επειδή έκανε στοματικό σε αυτοκίνητο

 [gs-fb-comments]
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ