Αποφυλακίστηκε ο καθηγητής – ιδιοκτήτης φροντιστηρίου που κατηγορήθηκε για ασέλγεια!

Ελεύθερος αφέθηκε τελικά, από τις φυλακές Γρεβενών, στις οποίες εξέτιε την ποινή του, ο Χανιώτης καθηγητής – ιδιοκτήτης φροντιστηρίου, ο οποίος κατηγορήθηκε από τον Ιανουάριο του 2019, για αποπλάνηση ανήλικων μαθητριών του.

Ο δικηγόρος του 60χρονου σήμερα καθηγητή, επικαλέστηκε τα πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο κατηγορούμενος, με αποτέλεσμα τελικά, το Εφετείο Κρήτης, να κάνει δεκτό το αίτημα της υπεράσπισης, και να διατάξει την αποφυλάκιση του, για “ανθρωπιστικούς λόγους”, όπως αναφέρει η σχετική απόφαση.


Ο ιδιοκτήτης φροντιστηρίου και καθηγητής στα Χανιά, συνελήφθη τον Ιανουάριο του 2019 με τις κατηγορίες αποπλάνησης ανηλίκων και κατάχρησης αυτών σε ασέλγεια, μετά από καταγγελίες μαθητριών του φροντιστηρίου του, που την περίοδο εκείνη ήταν 13 ετών έως και 15 ετών, όλες μαθήτριες γυμνασίου.

Αντιμετώπισε τις κατηγορίες για ασέλγεια σε τέσσερις κοπέλες και προσβολή αιδούς σε δύο άλλες, όλες μαθήτριες του, στο φροντιστήριο που διατηρούσε εκείνη την εποχή αλλά και επί σειράς ετών στα Χανιά.

Υπενθυμίζεται ότι η ποινή που του είχε επιβληθεί, ήταν 20 χρόνια φυλάκιση.

Πρόκειται για μια υπόθεση η οποία έχει σοκάρει την κοινωνία των Χανίων, αλλά και την κοινή γνώμη σε ολόκληρη την χώρα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...