Θέμα συζήτησης έχει γίνει τις τελευταίες ώρες η Άννα Μαρία με το βίντεο που έχει κυκλοφορήσει από το Mykonos Live Tv, που την δείχνει να ξεσαλώνει στα πιο κοσμικά μπαρ του νησιού.

Η Άννα Μαρία θεωρείται αδιαμφισβήτητα το πιο μεγάλο φαβορί του Big Brother, πολλοί κάνουν λόγο μάλιστα ότι θα είναι η μεγάλη νικήτρια.

Η εκρηκτική κρητικοπούλα μας έχει δείξει (μέσα από το reality εγκλεισμού) πολλές πτυχές του εαυτού της, η εκπομπή «Ευτυχείτε» όμως, μας αποκαλύπτει ακόμη μία που ίσως δεν γνωρίζατε αλλά μπορεί κάποιοι να την φανταζόσασταν.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 GNTM – Ο Ηρακλής χώρισε την Αγγελική λίγο μετά απο τη νίκη του

Η Κατερίνα Καινούργιου, επικοινώνησε με τον άνθρωπο που δημοσίευσε τον εν λόγω βίντεο. O λόγος για τον Πέτρο Νάζο από το Mykonos Live Tv, ο οποίος αποκάλυψε πως η Άννα Μαρία τον παρακαλούσε για να την τραβήξουν βίντεο από το συγκεκριμένο κανάλι αλλά τότε δεν ήταν διάσημη και δεν το κάνανε.«Πριν από δύο καλοκαίρια δεχόμουν συνέχεια βίντεο από την Άννα Μαρία που με παρακαλούσε να πάω να την τραβήξω. Και όπως ξέρετε το Mykonos Live Tv πάντα καταγράφει μόνο επώνυμους και γενικά πολύ μεγάλους σταρ από το εξωτερικό. Κάποια στιγμή την μπλόκαρα, δεν μπορούσα να μου στέλνει άλλα βίντεο», είπε χαρακτηριστικά στην παρουσιάστρια της εκπομπής και συνέχισε λέγοντας:

«Τώρα που έγινε γνωστή λόγω του Big Brother είπα να δημοσιεύσω αυτά τα βίντεο που τη βλέπουμε να ξεσαλώνει. Και τη βλέπουμε να έχει μία άλλη πλευρά από αυτό που φαίνεται στο Big Brother».

Και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Δεν μου έδωσε χρηματικό ποσό, όπως γίνεται σε άλλες περιπτώσεις, απλώς με βομβάρδιζε με βίντεο και μηνύματα ότι “έλα κι έλα” κι εγώ αν κάποιον δεν ξέρω κι αν δεν είναι τίποτα δεν μπορώ να χάσω τον χρόνο μου, ούτε να μπει στο Mykonos Live Tv».