Αποκαλύψεις έναν χρόνο μετά τη φρικτή δολοφονία του γνωστού δημοσιογράφου. Τι ζητάει ο πρώην Ταξίαρχος να γίνει άμεσα και γιατί έχει… κολλήσει η υπόθεση!

Στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, ασχολήθηκαν για ακόμη μία φορά με την υπόθεση δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβαζ, καθώς ακόμη και σήμερα, ένα χρόνο και μετά δεν έχει βρεθεί λύση στο ποιος κρύβεται από πίσω.

Οι νέες εικασίες για τη δολοφονία του Καραϊβαζ

Διαβάστε περισσότερα

Πιο συγκεκριμένα ο εν πρώην ταξίαρχος Θανάσης Κατερινόπουλος σχολίασε πως μπορεί να υπάρχει συσχετισμός και εμπλοκή της τρομοκρατίας, καθώς ο αείμνηστος δημοσιογράφος έγραφε αρκετά για αυτά τα θέματα, με το οργανωμένο έγκλημα, και αναρωτιέται αν οι Αρχές έχουν εξετάσει αυτή την παράμετρο.

Και συνέχισε: «Είναι γνωστό, υπάρχουν και δικαστικές αποφάσεις, ότι και γόνοι ευυπόληπτων οικογενειών εμπλέκονται μαζί τους. Κάποιοι καταδικάστηκαν κιόλας. Άλλοι φωτογραφήθηκαν μαζί τους, μη πω και άλλα. Έχει υπάρξει άραγε συνεργασία Ανθρωποκτονιών με την Αντιτρομοκρατική σε αυτό το κομμάτι; Μπορούμε να αποκλείσουμε τη διασύνδεση; Μήπως εκεί συναντάμε δυσκολίες και δεν έχουμε εξέλιξη; Γράφουν εύκολα συναντιόταν με τον Στεφανάκο, τον Κολοκυθάκο και άλλους. Εύκολα γράφονται και εύκολα κάποιοι τα πιστεύουν. Σε λίγο θα πουν ότι είχε και πέντε πολυκατοικίες.Η υπόθεση πάντως ακόμα δεν έφτασε στο ελληνικό κοινοβούλιο. Ήταν ένας δημοσιογράφος που ασχολήθηκε ειδικά σε θέματα τρομοκρατίας. Εκατοντάδες άρθρα και μάλιστα μετά τη «17 Νοέμβρη» τα συζητούσαμε μαζί. Θα ήθελε να παρακαλέσουν να δουν και αυτό το κομμάτι και να συνεργαστούν οι δύο υπηρεσίες, εάν δεν συνεργάζονται. Δεν το ξέρουμε. Μήπως φτάσουμε επιτέλους σε μία άκρη»!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Χαμός με το… αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του MEGA από παραλία – Σούπερ ζουμ στο στρινγκ μαγιό (Vid)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Χαμός στον αέρα του Star – Κουσουλός σε Καλλιακμάνη. «Να συνομιλείτε με δημοσιογράφους που σας γλείφουνε»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σοκ στη Θεσσαλονίκη – Ο γυμναστής Γιώργος Παπαναούμ έδωσε τέλος στη ζωή του