Αποκάλυψη! Ο Αλβανός πρώτα έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και μετά “πάτησε” την Έμμα

Πρώτα έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και στη συνέχεια παρέσυρε την 21χρονη Έμμα στην οδό Εγνατία της Θεσσαλονίκης, αναφέρει ο δικηγόρος της οικογένειας, Νίκος Ρουσσόπουλος, διαψεύδοντας όσα ισχυρίζεται ο 26χρονος οδηγός, σχετικά με τις συνθήκες του δυστυχήματος.

Ο Αλβανός ο οποίος τα ξημερώματα της Τρίτης (22/11) χτύπησε και εγκατέλειψε αιμόφυρτη στην άσφαλτο την 21χρονη, από την πρώτη στιγμή υποστηρίζει ότι δεν έτρεχε με το αυτοκίνητο και πως η νεαρή κοπέλα «πετάχτηκε» ξαφνικά μπροστά του, με αποτέλεσμα να μη προλάβει να αντιδράσει για να την αποφύγει. Ωστόσο, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο κ. Ρουσσόπουλος, οι ισχυρισμοί του διαψεύδονται τόσο από το σχεδιάγραμμα της Τροχαίας Θεσσαλονίκης και από την 19χρονη συνοδηγό του οχήματος όσο και από αυτόπτες μάρτυρες του δυστυχήματος.Διαβάστε περισσότερα

«Από το σχεδιάγραμμα της Τροχαίας προκύπτει ότι ο Αλβανός οδηγός είχε χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου, το όχημα είχε γλιστρήσει πριν χτυπήσει την κοπέλα, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα της οδού Εγνατία και την παρέσυρε. Το σχεδιάγραμμα της Τροχαίας, το οποίο είναι εξαιρετικά σημαντικό, είναι σαφέστατο. Έχασε τον έλεγχο πιθανότατα λόγω ταχύτητας, έφυγε στο αντίθετο ρεύμα και εκεί χτύπησε την κοπέλα», αναφέρει ο δικηγόρος της οικογένειας.

Τονίζει, δε, πως αν ο κατηγορούμενος δεν είχε παρεκκλίνει της πορείας του και δεν είχε περάσει στο αντίθετο ρεύμα, τότε δεν θα χτυπούσε την 21χρονη, αφού η φοιτήτρια είχε προλάβει να περάσει τα μισά του δρόμου. «Ο ισχυρισμός του ότι η κοπέλα πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά του καταρρέει. Τον «καίει», μάλιστα, και η συγκατηγορούμενή του, η οποία στο απολογητικό της αναφέρει πως ο οδηγός έχασε τον έλεγχο πριν χτυπήσει το θύμα», συμπληρώνει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...