Αποκάλυψη ΤΩΡΑ – Γείτονας του Μίχου κατέθεσε λίστα επωνύμων που βρίσκονταν με την 12χρονη…

Πριν λίγες μέρες πατέρας δυο παιδιών, γείτονας του μαγαζιού που είχε στα Σεπόλια ο παιδοβιαστής Μίχος επισκέφτηκε συμβολαιογράφο στο κέντρο της Αθήνας και έδωσε κατάθεση 4 σελίδων.

Σε αυτή αφού περιγράφει με λεπτομέρεια την γνώση που είχε για τα γεγονότα που ξετυλίχτηκαν και ότι όσα αναφέρονται περί δήθεν “έκπληξης” για τον οικογενειάρχη Μίχο είναι ψέματα, αναφέρει συγκεκριμένα ονόματα επωνύμων προσώπων που ο ίδιος τους είχε δει να περνούν από το σούπερμαρκετ και να παίρνουν το 12χρονο κορίτσι με το αυτοκίνητο τους.Διαβάστε περισσότερα

Ανάμεσα στα πρόσωπα αυτά έχει κατονομάσει έναν πολύ γνωστό δικηγόρο, έναν δημοσιογράφο και έναν ιερέα.Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες η εντολή όπου έχει ο συμβολαιογράφος είναι η επιστολή αυτή να δοθεί σε 18 δημοσιογράφους που κατονομάζει ο εντολέας, εάν του συμβεί το παραμικρό.
Ο ίδιος όπως μάθαμε, αναμένει τις συλλήψεις που θα γίνουν και αν ανάμεσα σε αυτές δεν συμπεριλαμβάνονται τα πρόσωπα που ο ίδιος έχει κατονομάσει θα δώσει την επιστολή ο ίδιος στην δημοσιότητα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Οργή για τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας της 12χρονης από τη Στεφανίδου – Με εξώδικα απαντά η οικογένεια (video)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αυτή είναι η personal trainer του Άδωνι Γεωργιάδη που έγινε viral

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...