Αποκαλυπτικό – Το βρώμικο παιχνίδι του Μίχου μέσα απο το κελί. Ο δρόμος της δήθεν σιωπής και ο στόχος του

Είναι επιλογή του κάθε κατηγορούμενου να επιλέγει το “μονοπάτι της σιωπής”. Να μην απαντά σε τίποτε απ όσα τον κατηγορούν οι αρχές και να ετοιμάζεται για το ακροατήριο. Είναι όμως έτσι; Είναι πραγματική η πρόθεση του Μίχου ή παίζει ένα παιχνίδι για την εικόνα του τα Μέσα Μαζικής ενημέρωσης και απέναντι σε όλους όσοι εμπλέκονται;

Γιατί εμπλέκονται κι άλλοι. Είναι προφανές. Όταν οι δικηγόροι του βγαίνουν κατα καιρούς στις εκπομπές και κάνουν λόγο για επιχειρηματίες πολιτικά πρόσωπα και καλλιτέχνες… συντηρώντας τον καπνό… τότε είναι δεδομένο ότι υπάρχει κάπου φωτιά.

Για μια ακόμη φορά όμως ο χειριστικός Μίχος ακόμη και μέσα απο το κελί θέλει να έχει τον έλεγχο της εικόνας του. Έτσι τουλάχιστον θέλει να νομίζει. 


Και αυτό το βρώμικό παιχνίδι του έχουν καταλάβει τόσο η Ανακρίτρια αλλά και οι αστυνομικοί που συνεχίζουν την έρευνα. Το παιχνίδι αναμένεται να χοντρύνει τις επόμενες ημέρες καθώς κι άλλα πρόσωπα θα βγούν στην επιφάνεια.

Πρόσωπα υπεράνω υποψίας… που ζητούσαν απο την δωδεκάχρονη να επικοινωνεί ζωντανά μαζί τους μέσω βιντεοκλήσης προκειμένου να ικανοποιούν απο μακριά τις αρρωστημένες ορέξεις του. 

Όσο για τον Μίχο; Θα συντηρήσει το μονοπάτι της σιωπής καθώς δεν θέλει να πεί κάτι και ν΄ανοίξει τα μάτια των αστυνομικών… και την ίδια στιγμή να παίξει τα ρέστα του απέναντι σε εκείνους που “κρατάει στο χέρι”. Αν τους κρατάει και δεν είναι κάτι παραπάνω απο παιχνίδι εντυπώσεων… το φτηνό παιχνίδι που παίζει ο κατηγορούμενος.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...