Άσχημα νέα για τον Μπρους Γουίλις – Χειροτέρεψε η υγεία του

Χειροτερεύει η κατάσταση της υγείας του Μπρους Γουίλις, όπως δήλωσε η πρώην σύζυγός του, Μαρία Μπράβο. Ο σταρ του Χόλιγουντ αποσύρθηκε από την υποκριτική τον Μάρτιο του 2022 όταν διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια.

Τον Μάρτιο 2022 ο Μπρους Γουίλις αποσύρθηκε από την υποκριτική αφού διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια. Έκτοτε δεν είναι λίγες οι φορές που η σύζυγός του, Έμα Χέμινγκ, έχει μοιραστεί μέσω Instagram νεότερα για την πορεία της υγείας του, τονίζοντας ότι θέλει να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη γύρω από την εν λόγω ασθένεια.Τώρα σε δηλώσεις της κατά τη διάρκεια φιλανθρωπικής εκδήλωσης η πρώην σύζυγός του, Μαρία Μπράβο, αποκάλυψε ότι η κατάσταση της υγείας του Μπρους Γουίλις δυστυχώς χειροτερεύει.

«Γίνεται όλο και χειρότερα. Δεν είναι καλά. Μίλησα με τη σύζυγό του και δυστυχώς είναι μια ασθένεια που χειροτερεύει όλο και περισσότερο. Του στέλνουμε πολλή ενέργεια και πολλή αγάπη», δήλωσε η Μπράβο, όπως αναφέρει η ισπανική Marca.

Ο Μπρους Γουίλις και η Μαρία Μπράβο γνωρίστηκαν στα εγκαίνια του εστιατορίου, Planet Hollywood και ήταν μαζί για δύο χρόνια.

Παρά τον χωρισμό τους, η Μπράβο δεν έχει παρά μόνο καλά λόγια να πει για τον ηθοποιό. «Όλη μου η αγάπη στον Μπρους και την όμορφη οικογένειά του», είπε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...