Αθώο λόγω αμφιβολιών έκρινε το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων, τον Μένιο Φουρθιώτη, ο οποίος δικαζόταν για διακεκριμένη κλοπή μετά τη μήνυση που είχε καταθέσει σε βάρος του η Τζούλια Αλεξανδράτου.

Η συγκεκριμένη κατηγορία του είχε αποδοθεί για την κλοπή ποσού 200.000 ευρώ από το χρηματοκιβώτιο της Τζούλιας Αλεξανδράτου το 2010, από το σπίτι της, σε περιοχή των βορείων προαστίων της Αθήνας.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σε πανικό ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Φέρνει νέο έκτακτο επίδομα 200 ευρώ;

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Γιώργος Αυτιάς: «Φιλότιμοι άνθρωποι όσοι δεν τρώνε φαγητό 2 εβδομάδες για να πληρώσουν το ρεύμα»

Στην απολογία του, ο Φουρθιώτης αρνήθηκε την κατηγορία υποστηρίζοντας ότι από την 1η Σεπτεμβρίου του 2010 δεν είχε καμία επαφή με την Τζούλια Αλεξανδράτου, καθώς είχαν διακόψει την επαγγελματική τους συνεργασία, ότι ποτέ δεν είχε μείνει στο σπίτι όπως είχε καταθέσει η ίδια, και ότι δεν γνώριζε τους κωδικούς του χρηματοκιβωτίου της και του συναγερμού του σπιτιού της.Από την πλευρά της η Τζούλια Αλεξανδράτου στην κατ’ αντιπαράσταση εξέταση επέμεινε πως έπεσε θύμα διάρρηξης από τον Μένιο Φουρθιώτη επαναλαμβάνοντας πως μόνο εκείνος είχε τα κλειδιά του χρηματοκιβωτίου, όπου είχε τοποθετήσει τις 200.000 ευρώ, χρήματα που είχε λάβει ως αμοιβή για το περιβόητο ροζ dvd.

Την αθώωση λόγω αμφιβολιών του Μένιου Φουρθιώτης είχε ζητήσει και η εισαγγελέας.

«Δεν αποδείχθηκε πλήρως η ενοχή Φουρθιώτη. Δεν τον είδε κανείς να μπαίνει στο σπίτι, δεν υπήρξαν αποτυπώματα . Είναι ο λόγος του απέναντι στο λόγο της κ. Αλεξανδράτου. Μπαινόβγαιναν διάφοροι στο σπίτι της πολιτικώς ενάγουσας. Δεν προέκυψε ότι είχε κίνητρο να την κλέψει. Φρονώ ότι πρέπει να τον απαλλάξετε λόγω αμφιβολιών λόγω έλλειψης στοιχείων που να καταδεικνύουν την ενοχή του», ανέφερε μεταξύ άλλων η εισαγγελέας.