Οι οντισιόν του GNTM συνεχίστηκαν την Τρίτη και ανάμεσα στις κοπέλες που εντυπωσίασαν τους κριτές και πέρασαν στην επόμενη φάση με τέσσερα «ναι» ήταν και η Μαρί Ρόουζ.

Με καταγωγή από το Λίβανο και την Κύπρο, η 40χρονη, που για χρόνια ήταν αθλήτρια του bodybuilding, αποφάσισε να κατακτήσει τον χώρο της μόδας. Για τον λόγο αυτό μάλιστα τα τελευταία χρόνια έχασε 30 μυϊκά κιλά.

Διαβάστε περισσότερα

Η Μαρί Ρόουζ ωστόσο έχει απασχολήσει ξανά πριν από λίγα χρόνια τα ελληνικά μέσα. Πιο συγκεκριμένα, πέντε χρόνια πριν, κατά τη διάρκεια του πρώτου κύκλου του Survivor, η Μαρί Ρόουζ είχε εμφανιστεί σε έπαθλο επικοινωνίας του ριάλιτι επιβίωσης ως φίλη του Κωνσταντίνου Βασάλου.


Βέβαια τότε η ίδια σε δηλώσεις της είχε αφήσει να εννοηθεί πως οι δυο τους είχαν κάτι παραπάνω μεταξύ τους, κάτι που ο personal trainer είχε διαψεύσει μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Κληρονομιά 2 δις, ακίνητα, media: Έτσι μοιράστηκε η περιουσία του Μίνωα Κυριακού- Τι πήραν τα 3 παιδιά & η Μαρί

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αίμα, σπέρμα και… πολύ χρήμα – Οι υποθέσεις που συντάραξαν το πανελλήνιο και θα απασχολήσουν τα δικαστήρια