Αυτός είναι o 36χρονος που τραυμάτισε θανάσιμα ηλικιωμένη στην Ηλιούπολη για να της πάρει την τσάντα

Στη δημοσιότητα έδωσαν οι Αρχές τις φωτογραφίες και τα στοιχεία του 36χρονου Αλβανού τσαντάκια, ο οποίος έκανε επιθέσεις σε γυναίκες και τραυμάτισε θανάσιμα μια 83χρονη.

Ο 36χρονος δρούσε σε Ηλιούπολη και Δάφνη και δεν δίσταζε να επιτίθεται με βιαιότητα στα θύματα του.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., πρόκειται για τον συλληφθέντα: (επ) MUSAJ (ον) ALVIN του PETRIT και της XATIXHE, γεννηθέντα την 1-6-1986 στην Αλβανία

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορουμένου, στη διευκόλυνση διερεύνησης τυχόν τέλεσης και άλλων ομοειδών πράξεων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε. Ειδικότερα δε, δεδομένου ότι ο κατηγορούμενος τέλεσε τις αξιόποινες πράξεις σε βάρος πολλών παθόντων κατά τρόπο που καταδεικνύει ιδιαίτερη επικινδυνότητα για τη δημόσια ασφάλεια και προκειμένου εξιχνιαστούν άδηλες υποθέσεις παρόμοιων περιστατικών από παθόντες που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο χρόνο της σύλληψης του.Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-9692920 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Υπέκυψε στα τραύματά της η 83χρονη – Τραυμάτισε σοβαρά άλλη μια γυναίκα

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, το πρώτο περιστατικό συνέβη το βράδυ της 10ης Νοεμβρίου. Ο άντρας ο οποίος βρισκόταν πάνω σε μοτοσικλέτα που είχε κλέψει άρπαξε την τσάντα μιας ηλικιωμένης η οποία περπατούσε.

Μάλιστα, ο τρόπος του ήταν τόσο βίαιος που από το τράβηγμα η άτυχη γυναίκα σωριάστηκε στο έδαφος και χτύπησε στο κεφάλι. Η ηλικιωμένη χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο όπου κατέληξε δύο μέρες αργότερα!

Στο δεύτερο περιστατικό το οποίο έγινε το πρωί της 28ης Νοεμβρίου, ο δράστης πάλι πάνω σε μοτοσικλέτα την οποία είχε αφαιρέσει τα ξημερώματα της ίδιας μέρας άρπαξε την τσάντας μια ακόμα ηλικιωμένης που κινούνταν πεζή. Σε αυτή την περίπτωση η γυναίκα τραυματίστηκε καθώς προκλήθηκε κάταγμα βραχιονίου και κάκωση ισχίων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...