Αυτός είναι ο βιαστής και μαστροπός της 12χρονης στα Σεπόλια

Ο 53χρονος παιδοβιαστής και μαστρωπός της 12χρονης που την εξέδιδε στα Σεπόλια, ονομάζεται Ηλίας Μίχος. Έχει μαγαζί στον Κολωνό και είχε γνωρίσει την 12χρονη από την μητέρα της, η οποία εργάζεται στο κατάστημα που διατηρεί. Μάλιστα η ανήλικη, εργαζόταν κατά διαστήματα και η ίδια, με την άδεια της μητέρας της. Κατά την δικογραφία, ο 53χρονος την βίαζε και μάλιστα κατέγραφε τις αρρωστημένες πράξεις του, τις οποίες στην συνέχεια αναρτούσε σε ιστότοπο. Από εκεί ο 53χρονος, εντόπιζε άλλους άνδρες που βίαζαν την ανήλικη έναντι αμοιβής. Για κάθε ραντεβού ο 53χρονος έπαιρνε από 50 έως 70 ευρώ.

Τα ραντεβού κλείνονταν στο Μετρό Σεπολίων και οι πράξεις γίνονταν εντός των αυτοκινήτων των πελατών.
Διαβάστε περισσότερα

Το κοριτσάκι ζούσε έναν πραγματικό εφιάλτη στα χέρια του αφεντικού της, ο οποίος φέρεται ότι τη βίαζε κατ’ εξακολούθηση, την απειλούσε, τη χτυπούσε και την εξωθούσε στην πορνεία αλιεύοντας πελάτες μέσω διαδικτύου.

Παιδί μιας πολύτεκνης οικογένειας, που αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα εργαζόταν περιστασιακά για χαρτζηλίκι στο κατάστημα που διατηρούσε ο 53χρονος ο οποίος που φέρεται να βίαζε το κορίτσι ακόμα και με απειλή όπλου αλλά και να την εξέδιδε για λίγα ευρώ.

Όπως είπε η ανήλικη στους αστυνομικούς, ο 53χρονος την απειλούσε με ένα όπλο και τη βίαζε μέσα στην επιχείρησή του συστηματικά. Όταν δεν της χρησιμοποιούσε για την ικανοποίηση των δικών του αρρωστημένων ορέξεων, την εξέδιδε σε άλλους άνδρες έναντι αμοιβής.

«Απ’ ότι μπορώ να θυμηθώ οι άνδρες οι άνδρες που συνάντησα ήταν περίπου 10. Τα ραντεβού τα κανόνιζε ο… Με πήγαιναν σε δωμάτια και στα αυτοκίνητά τους. Δεν ξέρω πού ακριβώς βρισκόμασταν», κατέθεσε η 12χρονη στις Αρχές.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 53χρονος μέσω ψεύτικου προφιλ σε social media έστελνε φωτογραφίες της ανήλικης σε διάφορα άτομα και αναζητούσε πελάτες.

Ο  εφιάλτης της 12χρονης αποκαλύφθηκε όταν συγγενικό της άτομο διαπίστωσε στο κινητό της κάποια ύποπτα μηνύματα και ενημέρωσε την μητέρα της, η οποία εργαζόταν στο κατάστημα του 53χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του megafono.gr, o 53χρονος είναι μέλος της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στον Κολωνό και έχει αναπτύξει έντονη πολιτική δράση στην περιοχή και ευρύτερα στο 4ο διαμέρισμα του Δήμου Αθηναίων όπου η σύζυγός του είναι Αναπληρώτρια Πρόεδρος της 4ης Κοινότητας του Δήμου Αθηναίων.Όπως φαίνεται, η μητέρα της 12χρονης δεν μπορεί να πιστέψει όσα της εξιστόρησε το παιδί της για τα όσα πέρασε στα χέρια του 53χρονου βιαστή και μαστροπού, αλλά και στους άλλους που την εξέδιδε ο κατηγορούμενος.

Πλέον, η μητέρα της ανήλικης ζητάει δικαιοσύνη, τονίζοντας ότι αν 53χρονος αφεθή ελεύθερος, «θα τον θάψει με τα ίδια της τα χέρια».

«Αν γίνει κάτι και αυτός ο άνθρωπος βγει έξω ελεύθερος -γιατί έχει κόσμο να τον καλύψει- εγώ όμως η ίδια θα τον θάψω. Δεν με ενδιαφέρουν τα λεφτά του, ούτε αποζημίωση θέλω να πάρω, ούτε με βοηθούσε, όπως πήγε και είπε», είπε χαρακτηριστικά η μητέρα της 12χρονης μιλώντας στον Alpha.

Οι Συνένοχοι, δεν γλιτώνουν

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος στον Κολωνό κρατείται στη ΓΑΔΑ και το μεσημέρι της Δευτέρας (10.10.2022) θα οδηγηθεί στην Ευελπίδων. Οι αρχές αναζητούν τους άνδρες που βίασαν τη 12χρονη, που -σύμφωνα- με την ίδια ήταν περίπου 10, από τον Απρίλιο έως τον Αύγουστο του 2022. Οι έρευνες επικεντρώνονται στα ηλεκτρονικά ίχνη και τις επαφές που είχε ο 53χρονος στο ίντερνετ και συγκεκριμένα στα ψεύτικα προφίλ που είχε δημιουργήσει, όπου αναρτούσε τα βίντεο του κοριτσιού για να “ψαρεύει” πελάτες. Σύμφωνα με το MEGA, υπήρχαν περισσότεροι από 213 άνδρες, οι οποίοι είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να συνευρεθούν μαζί της.

«Όποιος συνευρέθηκε με το κορίτσι είναι θέμα ημέρων να βρεθεί και να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία του. Είναι όλα καταγεγραμμένα, ό, τι και να σβήσουν τώρα, ό, τι και να κάνουν, δεν μπορούν να κάνουν τίποτα, είναι καταγεγραμμένα και σε λίγες ημέρες πιστεύω θα κελαηδήσουν τα ηλεκτρονικά ίχνη», συμπλήρωσε ο κ. Σφακιανάκης.

Μέσω των ηλεκτρονικών ιχνών του 53χρονου, οι αστυνομικές αρχές αναμένεται να οδηγηθούν και στην ταυτοποίηση των υπόλοιπων 10 προσώπων που φέρεται να έχουν έρθει σε επαφή με την ανήλικη.

Υπάρχουν, ωστόσο, και άλλοι περίπου 200 που εν δυνάμει θα βίαζαν ένα παιδί -ενδιαφέρθηκαν να μάθουν πληροφορίες για το πώς θα μπορούσαν να κάνουν κάτι τέτοιο- και αυτό είναι κάτι που εκτός από αποτροπιασμό γεννά τρόμο και βαθιά ανησυχία για τα αντανακλαστικά, τις προτεραιότητες και τη λειτουργία της κοινωνίας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Η Σταρ Ελλάς 2021 έγινε πρωταγωνίστρια του Σειρινάκη

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Πήγαν στον Σεφερλή και έγιναν ρεζίλι σε όλη την Ελλάδα – “Πάγωσε” με τις απαντήσεις ο Μάρκος!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...