Αρκετός λόγος έγινε για την ξαφνική αποχώρηση των εκπροσώπων του Ολυμπιακού από το κρίσιμο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ. Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος άκουσαν έκπληκτοι τον Βαγγέλη Γαλατσόπουλο να ανακοινώνει την έναρξη των πλέι οφ.

Σύμφωνα με τον Ολυμπιακό: «Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, έθεσε το θέμα της επικύρωσης της βαθμολογίας ξαφνικά κι αφού πρώτα είχε συζητηθεί το θέμα της αναδιάρθρωσης. Δεν περίμενε καν να συζητηθεί το θέμα της διαιτησίας, της κεντρικής διαχείρισης και της βίας. Ήταν ένα καλά οργανωμένο σχέδιο. Και το έθεσε ως θέμα χωρίς να υπάρχει καν στην πρόσκληση του Δ.Σ.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display(«div-gpt-ad-1539094805172-0»); });

Ανακοίνωσε, λοιπόν, την έναρξη των playoffs ο Γαλατσόπουλος και έγινε «έκρηξη» από τον Ολυμπιακό. Πώς θα γίνει αυτό χωρίς την επικύρωση της βαθμολογίας; Και όταν τοποθετήθηκε η νομική σύμβουλος, κυρία Γονιδάκη, που άλλαξε την απόφαση της σε λίγες μέρες στο 100%, είχαμε τη νέα έκρηξη του Γιώργου Αγγελόπουλου προς τα μέλη του Δ.Σ. και λίγα λεπτά πριν αποχωρήσει η αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού».


Σε εκείνο το σημείο ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανέφερε: «Σας λέμε για ξένους διαιτητές, μας λέτε ότι δεν μπορούμε λόγω νόμων και κανονισμών, αλλά τώρα που εμείς θέλουμε τη νομιμότητα και έχουμε προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ, εσείς λέτε ότι δεν ισχύει. Δηλαδή, θέλετε νομιμότητα αλά καρτ; Αυτό είναι πραξικόπημα. Μήπως θέλετε του χρόνου να καταργήσουμε και το ΑΣΕΑΔ, όπως ακούστηκε πριν από κάποιον εδώ μέσα; Αποφασίστε τι θέλετε; Νομιμότητα όποτε σας συμφέρει;».

Αναφέρεται επίσης, πως από τον Ολυμπιακό προσθέτουν ότι: «λίγο πριν από τη συγκεκριμένη συζήτηση, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, είχε παραδεχθεί ότι έστειλε έγγραφο στο ΑΣΕΑΔ για να βγάλει γρήγορα απόφαση, χωρίς όμως να έχει πάρει κάποια έγκριση από τις ομάδες στο προηγούμενο Δ.Σ. Και φυσικά αυτό το έγγραφο που έστειλε δεν το είχε μοιράσει ποτέ στις ομάδες ως όφειλε.

Επίσης, δεν υπήρξε διαφάνεια όπως και όταν παραδέχθηκε ότι έχει ήδη μιλήσει με τον πρόεδρο της ΕΟΚ και είπε ότι είναι θετικός για 16 ομάδες, αλλά όταν στο προηγούμενο Δ.Σ. του είχε ζητήσει ο Γιώργος Αγγελόπουλος να μιλήσει με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο για ξένους διαιτητές αυτός είπε ότι δεν νομιμοποιείται. Κι εδώ αλα κάρτ λειτούργησε».

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ NEWSBEAST ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ
 

Αφήστε μια απάντηση