Πρόκειται για σιλικονούχες κούκλες του σεξ οι οποίες κατασκευάζονται ειδικότερα στην Κίνα και το Χονγκ Κονγκ. Οι παραγγελίες για την αγορά τους γίνονται μέσω διαδικτύου.

Δεν μοιάζουν μόνο εμφανισιακά σε παιδί αλλά και ανατομικά η δε …ρεαλιστική τους κατασκευή αποτελεί ένα από τα «πλεονεκτήματα» τα οποία αναγράφονται στα στοιχεία της προώθησης του προϊόντος. Δείγματα που εξετάστηκαν από παιδιάτρους επιβεβαιώνουν ότι οι κούκλες ανατομικά μοιάζουν με παιδί ηλικίας 5 χρονών, έχουν αρθρώσεις που μπορούν να κινηθούν ενώ συνοδεύονται από οδηγίες χρήσης για το πώς μπορούν να θερμανθούν ώστε να αποκτήσουν τη θερμοκρασία του ανθρώπινου σώματος.

Με βάση τα στοιχεία που υπάρχουν, έχει διαπιστωθεί ότι οι άνδρες που αγοράζουν κούκλες του σεξ με την μορφή παιδιού στη συνέχεια αγοράζουν σέξι ρούχα και εσώρουχα για να τις ντύσουν.

Τον ισχυρισμό κάποιων κατασκευαστών ότι οι κούκλες του σεξ προστατεύουν τα παιδιά από σεξουαλικές επιθέσεις, αφού οι παιδόφιλοι μπορούν να εκτονώσουν τη διαστροφή τους σε αυτές, αντικρούονται από όλους τους ψυχολόγους, οι οποίοι επισημαίνουν ότι για πολλούς οι κούκλες αυτές είναι μόνο η αρχή…


Δυστυχώς, στις πιο πολλές χώρες υπάρχει νομικό κενό όσον αφορά στα εν λόγω τα προϊόντα. Προκειμένου να χαρακτηριστούν παράνομα και να ενταχθούν στην κατηγορία της παιδικής πορνογραφίας θα πρέπει να κατασχεθούν από τις κατά τόπους αρχές και να υπάρξει απόφαση του δικαστηρίου.

Έως τότε πωλούνται ελεύθερα στο διαδίκτυο -ακόμα και σε δημοφιλείς πλατφόρμες.
Οι αρχές σε αρκετές χώρες έχουν βρει την εισαγωγή τέτοιων ειδών και έχουν προβεί σε κατασχέσεις, ενώ οι παραλήπτες βρέθηκαν αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη.

Στη Μεγάλη Βρετανία, για παράδειγμα, οι τελωνιακοί (από το 2016 μέχρι σήμερα) έχουν κατασχέσει 123 κούκλες του σεξ, η δε βρετανική αστυνομία, μέσω αυτών των προϊόντων, κατόρθωσε να φτάσει σε δεκάδες παιδόφιλους, που ήταν πολίτες υπεράνω κάθε υποψίας. Σε 6 εξ αυτών έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για παιδική πορνογραφία.

Επιπρόσθετα, στην Αυστραλία, παρότι έχει απαγορευτεί η εισαγωγή κούκλας του σεξ με τη μορφή παιδιού και για τους παραβάτες η χρηματική ποινή αγγίζει έως και τα 450.000 δολάρια Αυστραλίας ενώ προβλέπεται και ποινή φυλάκισης 10 ετών, οι τελωνειακές αρχές έχουν, δυστυχώς, κατάσχει πολλά φορτία με το εν λόγω εμπόρευμα.

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ
 

Αφήστε μια απάντηση