Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου ρωτήθηκε για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και το θέμα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες με τις καταγγελίες για διαρροή βίντεο και εικόνων σε ιστοσελίδες με πορνογραφικό χαρακτήρα. Η γνωστή dj τοποθετήθηκε για το ζήτημα κάνοντας μία ιδιαίτερη δήλωση για το σώμα του πρώην μέλους των Ράδιο Αρβύλα


Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Στάθης Παναγιωτόπουλος: Έφυγε από την Ελλάδα με τη σύζυγό του (video)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σάλος με βίντεο του Στάθη Παναγιωτόπουλου

«Είναι απίστευτο. Απορώ με το θράσος του. Δεν μπορώ να το πιστέψω όλο αυτό, είναι αδιανόητο. Είναι δυνατόν να μην ντρέπεται ο ίδιος να πρωταγωνιστεί με αυτό το απαράδεκτο σώμα, με όλο αυτό το απαράδεκτο πακέτο; Υποτίθεται ότι θες να είναι κάτι που θα σε εξιτάρει, δεν ντρέπεται; Είναι θρασύτατα τραγικό και απαράδεκτο αυτό που έκανε στα κορίτσια. Είναι πάρα πολύ κακό να μην σέβεσαι τον άλλον. Αλλά και από την άλλη, με την πάρτη του πώς τη βρίσκει;» πρόσθεσε στη συνέχεια η Μάγκυ Χαραλαμπίδου».Η ίδια ρωτήθηκε για το αν της έχει τύχει στο παρελθόν κάτι παρόμοιο. «Δεν μου έχει συμβεί ποτέ κάτι αντίστοιχο. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με την επιλογή των συντρόφων ή επειδή είμαι πολύ προσεκτική. Ό,τι υλικό υπάρχει με εμένα, υπάρχει επειδή θέλω και το ξέρω. Δεν υπάρχουν πράγματα που δεν τα γνωρίζω. Έχω κάνει playboy και φυσικά ότι άλλο έχω κάνει επίσης, το γνωρίζω καλά.

Από τη στιγμή που θα μπεις στη διαδικασία να μαγνητοσκοπήσεις μια προσωπική στιγμή, πρέπει να σκέφτεσαι ότι μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο, οπότε δεν το κάνεις. Αν αποφασίσεις να τραβήξεις μια προσωπική σου στιγμή, την τραβάς εσύ και την κρατάς για πάρτη σου» εξομολογήθηκε η Μάγκυ Χαραλαμπίδου.