Το σκέφτηκα να γράψω ή όχι για την σταρ Ελλάς Ιωάννα Μπέλλα;

Να γράψω για ένα όμορφο κορίτσι, όπως άλλα χιλιάδες όμορφα κορίτσια που όμως θεωρούν ότι μόνο με αυτό το εφόδιο θα πετύχουν στη ζωή τους. Διαβάστε παρακάτω…

Διαβάστε περισσότερα

Τι εννοώ; Θα εξηγήσω! Δεν θα μείνω στο περιστατικό ότι δηλαδή η κοπέλα είπε μία απίστευτη βλακεία στο Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι δηλαδή «ποια κοπέλα δεν έχει φάει ένα χαστουκάκι»! Δεν θα μείνω σε αυτό, διότι θα μπορούσε να πει άλλα 50 τέτοια το συγκεκριμένο κορίτσι στο Γρηγόρη Αρναούτογλου ή στην Φαίη Σκορδά ή στην Ελένη Μενεγάκη. Γιατί; Διότι πάρα πολύ απλά το κορίτσι είναι απαίδευτο.

Δώστε βάση…

Εκτός από την Ιωάννα Μπέλλα υπάρχουν, άλλα εκατοντάδες χιλιάδες κορίτσια που είναι εντελώς αγράμματα, εντελώς απαίδευτα, εντελώς τεμπέλικα στο μυαλό και πιστεύουν ότι με το μοναδικό εφόδια την ομορφιά τους θα πετύχουν στη ζωή τους.

Τα κοριτσάκια σήμερα θέλουν να γίνουν Φαίη Σκορδά , Σταματίνα Τσιμτσιλή ή Ελένη Μενεγάκη, θεωρώντας ότι το μοναδικό προσόν που χρειάζονται για μία τέτοια επιτυχία και καριέρα είναι το ωραίο κορμί, το όμορφο πρόσωπο και κάποιος να σε προωθήσει με τα κατάλληλα γρανάζια στην κορυφή.

Όλα αυτά τα κοριτσάκια που δεν έχουν ανοίξει ποτέ στη ζωή τους ένα βιβλίο, που δεν έχουν ανοίξει ποτέ στη ζωή τους μία εφημερίδα, που ποτέ στη ζωή τους δεν έχουνε καθίσει να κάνω μια σοβαρή συζήτηση, που ποτέ δεν έχουν πάει σε ένα θέατρο, θεωρούν ότι η επιτυχία κατακτιέται με το που θα βγεις μπροστά στο φακό της τηλεόρασης.


Η Ιωάννα Μπέλλα είναι το πιο τρανταχτό παράδειγμα «ηλίθιου» παιδιού που εκτίθεται μπροστά στον τηλεοπτικό φακό μόνο και μόνο επειδή το κορίτσι είναι εντελώς απαίδευτο στην ίδια τη ζωή. Προσέξτε δεν θέλω να παρεξηγηθεί το ηλίθιο. Το ηλίθιο δεν έχει να κάνει με το πόσο καλό παιδί είναι, είναι το αν έχει πάει σχολείο ή όχι! Έχει να κάνει με την φιλοσοφία ζωής μετά θέλω ως άνθρωπος! Η Ιωάννα Μπέλλα, δεν είναι ένα από τα εκατοντάδες κορίτσια που είναι άπλα όμορφα και ταυτόχρονα χαζά, είναι η σταρ Ελλάς όσο και να είναι αυτός ο θεσμός ξεπερασμένος η συγκεκριμένη κοπέλα εκπροσωπεί την χώρα μας στο εξωτερικό. Άρα δεν μπορεί το μοναδικό στοιχείο για να γίνεις σταρ Ελλάς, να είναι η ομορφιά ιδιαίτερα στην σημερινή εποχή που οι γυναίκες είναι υποψιασμένες και χειραφετημένες!

Η τηλεόραση μπορείς να σε ανεβάσει, αλλά μπορεί να σε ξεφτιλίσει σε δευτερόλεπτα! Όταν ποτέ σε ολόκληρη τη ζωή σου δεν έχεις βάλει το μυαλό σου να σκεφτεί σοβαρά και υπεύθυνα, κάνεις τα λάθη που κάνει η εντυπωσιακή Ιωάννα!

Πολλοί έχουν την ηλίθια εντύπωση ότι ας πούμε η Ελένη Μενεγάκη έχει πετύχει ότι πέτυχε στη ζωή της μόνο με την ομορφιά της!

Μόνο οι αφελείς, οι καθυστερημένοι, οι ηλίθιοι και οι άσχετοι πιστεύουν κάτι τέτοιο για την Ελένη Μενεγάκη. Η Ελένη δεν έχει τελειώσει πανεπιστήμιο, αλλά έκανε παρέα με τους σωστούς ανθρώπους που της ανοίξανε το μυαλό και τα μάτια, είχε τις σωστές σχέσεις, την κατάλληλη στιγμή ανέπτυξε το επίπεδο της, διάβασε τα βιβλία της ,μέχρι και στο σεμινάριο αυτογνωσίας πήγε γιατί πολύ απλά ήξερε ότι τηλεόραση τιμωρεί!

Κάτι που αγνοούν όλα τα σημερινά όμορφα κοριτσάκια σαν την Ιωάννα Μπελλα, οπότε μην πυροβολείτε κατευθείαν την κοπέλα πυροβολήστε αυτούς που είναι γύρω της!

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ