Χώρισε μετά απο 3 μήνες γάμου – Η 1η αντίδραση της Σταυρούλας Χρυσαειδή

Υπονοούμενα για τον χωρισμό της άφησε στα κοινωνικά δίκτυα η Σταυρούλα Χρυσαειδή, η οποία ήταν μόλις τρεις μήνες παντρεμένη.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο σύζυγός της, Παναγιώτης Τριβυζάς, χώρισαν μετά από τρεις μήνες έγγαμου βίου και πεντέμιση περίπου χρόνια σχέσης.

Η πρώην παίκτρια του Survivor δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια σχετικά με αυτό, ωστόσο, προχώρησε σε μία ανάρτηση με αφορμή τα γενέθλιά της.

Μέσα από το προφίλ της στο Instagram, η Σταυρούλα Χρυσαειδή έκανε την πρώτη της δημοσίευση, μετά την είδηση ότι εκείνη και ο Παναγιώτης Τριβυζάς χώρισαν.

Διαβάστε περισσότερα

ΧρυσαειδήΗ Σταυρούλα Χρυσαειδή γιόρτασε τα γενέθλιά της με «κάποιες ελλείψεις»

Ανάμεσα σε όσα έγραψε, η αθλήτρια έκανε λόγω για «κάποιες ελλείψεις». Πιο συγκεκριμένα, στην λεζάντα του βίντεο που δημοσίευσε, έγραψε:

«Μεγάλωσα και εγώ όπως μου στέλνετε όλοι οι φίλοι μου αφού μεγάλωσα και εγώ πάει. Χαρούμενα γενέθλια σε μένα λοιπόν! Ένας καινούργιος χρόνος ξεκινά με εμένα να είμαι σίγουρα πιο σοφή, πιο δυνατή, με ανθρώπους που μ’ αγαπάνε και τους αγαπώ, αν και είχαμε και κάποιες ελλείψεις, αλλά αυτός ο χρόνος με βρίσκει να κυνηγάω πιο πολύ τα θέλω μου. Θα πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους ασχολήθηκαν έστω και 2 λεπτά για να μου πουν χρόνια πολλά και νιώθω τυχερή και ευλογημένη για αυτά που έρχονται».

Δείτε την ανάρτηση της Σταυρούλας Χρυσαειδή

Η είδηση του χωρισμού

Έπειτα από πεντέμιση περίπου χρόνια σχέσης το ζευγάρι είχε ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησιάς στο Πόρτο Ράφτη. Ωστόσο, τρεις μήνες αργότερα, ο γάμος φαίνεται να «σκότωσε» τον έρωτα και το ζευγάρι οδηγήθηκε στον χωρισμό.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Πρωινό μας», η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Παναγιώτης Τριβυζάς θα ακολουθήσουν δρόμους χωριστούς, με τους δύο τους, όμως, να μην έχουν προχωρήσει, τουλάχιστον προς το παρόν, σε σχετικές δηλώσεις.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...