Χτύπησε μητέρα μέσα σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ, η οποία κρατούσε στην αγκαλιά της το ανήλικο παιδί της

Στο σημείο βρέθηκαν Αστυνομικές Δυνάμεις, όπου ακινητοποίησαν τον φερόμενο ως δράστη και τον προσήγαγαν στον κοντινότερο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.

Μία απίστευτη περιπέτεια και χειροδικία βίωσε μία μητέρα μέσα σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ, καθώς ένας άντρας τη χτύπησε, μη σεβόμενος το γεγονός πως η γυναίκα κρατούσε στην αγκαλιά της, την μικρή της κόρη.

Όπως αναφέρει το GRTimes, αρχικά οι δυο τους διαπληκτίστηκαν για άγνωστο λόγο εντός του λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια ο άντρας χτύπησε την γυναίκα που είχε στην αγκαλιά της, την μικρή της κόρη.Διαβάστε περισσότερα

Άμεσα, μόλις ο οδηγός του αστικού αντελήφθη το περιστατικό σταμάτησε πάνω στην Εγνατία και κάλεσε την Αστυνομία.Στο σημείο βρέθηκαν Αστυνομικές Δυνάμεις, όπου ακινητοποίησαν τον φερόμενο ως δράστη και τον προσήγαγαν στον κοντινότερο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η νεαρή μητέρα θα ασκήσει μήνυση εναντίον του.

Τέλος, μάρτυρες στο περιστατικό επιβεβαίωσαν στο GRTimes.gr πως η γυναίκα δέχθηκε επίθεση από τον συγκεκριμένο άντρα, ωστόσο και η ίδια ήταν ιδιαίτερα επιθετική με τη συμπεριφορά της.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ξέφρενα πανηγύρια στα τουρκικά ΜΜΕ: «Όλη η Ελλάδα είναι εντός της εμβέλειας του πυραύλου μας»!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Κυκλοφορεί μόνο με τους σωματοφύλακες της: Σάλος με την εμφάνιση της Τατιάνας Στεφανίδου πρωί-πρωί στην Αθήνα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...