Δείτε πώς τον κατάντησε – Άγριος ξυλοδαρμός οδηγού ταξί στη Γλυφάδα (Βίντεο)

Kλειστό κύκλωμα τηλεόρασης κατέγραψε τον άγριο ξυλοδαρμό ταξιτζή από νεαρό σε κεντρικό δρόμο της Γλυφάδας. Το επεισόδιο, όπως ισχυρίζεται το θύμα, ξεκίνησε τη στιγμή που επιχειρεί να μπει στο ταξί του, μία κοπέλα που τον έχει καλέσει στην περιοχή, μέσω της εταιρείας που συνεργάζεται.

Στο βίντεο φαίνεται η γυναίκα να προχωρά για να μπει στο ταξί και λίγο πριν ανοίξει την πόρτα, την πλησιάζει ένας νεαρός ο οποίος της κλείνει την πόρτα και την εμποδίζει να επιβιβαστεί. Τότε ο οδηγός του ταξί βγαίνει έξω για να ρωτήσει τι έχει συμβεί και γιατί ο νεαρός χτύπησε την πόρτα του. Ξαφνικά και χωρίς άλλη αφορμή τα αίματα άναψαν καθώς μιλούσαν έντονα οι δυο άνδρες και εκείνος που εμπόδισε την κοπέλα να μπει, ρίχνει μια γροθιά στο πρόσωπο του οδηγού.


Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Γέλιο… μέχρι δακρύων: Ο Τάκης Ζαχαράτος μιμείται τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και «ρίχνει» το Instagram

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ο Αρσενίου ξεφτίλισε την Μαλέσκου – “Ε… όχι και συνάδελφός μου ο…”


Ακολούθησε ανταλλαγή χτυπημάτων και τελικά ο οδηγός του ταξί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σπασμένο δόντι και κάταγμα στη μύτη ενώ έχει και ένα μεγάλο χτύπημα στο κούτελο. Κατέθεσε μήνυση και ήδη η αστυνομία εξετάζει το υλικό από τις κάμερες για να εντοπίσει τον δράστη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...