«Δεν έχει μετανιώσει για την πράξη του» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας

Καμία μεταμέλεια δεν βλέπει στις δηλώσεις του 26χρονου, που παρέσυρε με το αυτοκίνητό του, τραυμάτισε βαρύτατα και εγκατέλειψε αιμόφυρτη στην άσφαλτο την 21χρονη Χανιώτισσα φοιτήτρια τα ξημερώματα της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη δεν βλέπει ο δικηγόρος της οικογένειας, Νίκος Ρουσσόπουλος.

«Όλα όσα αναφέρει ο κατηγορούμενος, είναι προφάσεις εν αμαρτίαις. Ο συγκεκριμένος έκανε ό,τι ήταν δυνατόν προκειμένου να αποφύγει την ταυτοποίησή του. Δεν υπάρχει μεταμέλεια και δεν έχει μετανιώσει για την πράξη του και αυτά τα οποία προκλητικά ισχυρίζεται θεωρώ ότι τουλάχιστον προσβάλλουν την κοινή λογική» είπε στο flashnews.

Διαβάστε περισσότερα

«Ένας άνθρωπος που πραγματικά μετανιώνει για την πράξη του παραμένει στο συμβάν, κοιτά να βοηθήσει όσο μπορεί και όπως μπορεί και όχι να κάνει ό,τι είναι δυνατόν από την πλευρά του προκειμένου να εξαφανιστεί» είπε και κατέληξε: «Μόνο όταν συνειδητοποίησε ότι δεν υπάρχει διαφυγή γι’ αυτόν, εμφανίστηκε και δήλωσε μετανιωμένος».

Την Τρίτη ο κ. Ρουσσόπουλος με την οικογένεια αναμένεται να πάνε στην ανακρίτρια για να δηλώσει παράσταση στήριξης κατηγορίας.

«Δεν είδα στον δρόμο κανέναν άνθρωπο»

«Με μία φίλη πηγαίναμε προς Λαδάδικα και ξαφνικά ακούω στο αμάξι ένα μπαμ, ξαφνικά έγινε, δεν είδα στον δρόμο κανέναν άνθρωπο. Ξαφνικά πετάγεται μπροστά μου με ένα κινητό στο χέρι και δεν μπόρεσα να το κοντρολάρω το αμάξι, ξέφυγε» είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή
«Live News» o 26χρονος.

«Με πράσινο φανάρι περνούσαμε, ούτε έτρεχα, 50 να ήταν το πιο πολύ που έτρεχα. Βλέπω έχει κόσμο εκεί, λέω κάποιος θα πάει να τη βοηθήσει και εγώ επειδή είχα παρελθόν εδώ τρόμαξα, λέω θα με απελάσουν», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Πατάω φρένα, φεύγει το αμάξι πίσω και μετά βάζω ταχύτητα, φεύγω μπροστά, καμία αναστροφή δεν έγινε εκεί», είπε ο 26χρονος σημείωσε πως «τρόμαξα, έφυγα από εκεί, έχω μετανιώσει, πάω να παραδοθώ».

newsbeast.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...