«Δεν νιώθω 100% γυναίκα»: Χαμός στο Twitter και δεκάδες αντιδράσεις με την ερώτηση της Καγιά σε μοντέλο του GNTM

Έντονα σχόλια δημιουργήθηκαν στο Twitter μετά από σχετικό απόσπασμα που προβλήθηκε στο επεισόδιο της Τρίτης στο GNTM και τη διαφωνία ανάμεσα στην Βίκυ Καγιά με ένα μοντέλο.

Οι παίκτριες του διαγωνισμού ομορφιάς περπάτησαν σε μία ειδικά διαμορφωμένη πασαρέλα με θέμα τις τέσσερις εποχές και στο τέλος οι κριτές έκριναν τη φωτογραφία από τα backstage. Ωστόσο, όταν ήρθε η στιγμή οι κριτές να κρίνουν την Κότυ, ακολούθησε ένας έντονος διάλογος για τη δυσκολία που αντιμετώπισε με τα ψηλοτάκουνα παπούτσια.
Διαβάστε περισσότερα

Βίκυ Καγιά: Η αντίδραση σε δήλωση παίκτριας και τα έντονα σχόλια στο Twitter

Η παίκτρια αρχικά τους ενημέρωσε πως δεν φοράει τακούνια γενικά στην έξω ζωή της ενώ λίγο μετά και αφού οι κριτές προσπαθούσαν να της εξηγήσουν πως στη δουλειά της θα χρειαστεί αρκετά συχνά να φορά τακούνια η παίκτρια αισθάνθηκε την ανάγκη να τους ενημερώσει και για κάτι άλλο.

Συγκεκριμένα, όταν άκουσε τη Βίκυ Καγιά να της τονίζει ότι τα τακούνια είναι απόλυτα θηλυκά παπούτσια, η Κότυ απάντησε: «Δεν νιώθω 100% γυναίκα. Ας ξεκινήσουμε από εκεί». «Γιατί:» αναφώνησε η Βίκυ Καγιά με το νεαρό μοντέλο να εξηγεί, «Νιώθω ότι είμαι και άντρας και γυναίκα».Οι χρήστες του twitter θεώρησαν απαράδεκτη τη στάση της Βίκυς Καγιά που επέμενε να ρωτάει “γιατί”.

Δείτε ορισμένα tweets:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ξέφρενα πανηγύρια στα τουρκικά ΜΜΕ: «Όλη η Ελλάδα είναι εντός της εμβέλειας του πυραύλου μας»!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Κυκλοφορεί μόνο με τους σωματοφύλακες της: Σάλος με την εμφάνιση της Τατιάνας Στεφανίδου πρωί-πρωί στην Αθήνα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...