«Δεν θα μου πείτε πότε θα…»: Ξεσπάθωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος με το τρανς μοντέλο από το GNTM 5

Καλεσμένη στη «Super Κατερίνα» ήταν το πρωί της Τετάρτης (19/10) η Έβελυν Κλεάνθους, το τρανς μοντέλο που κόπηκε στη φάση των bootcamp και δεν κατάφερε να μπει στο σπίτι του GNTM.

Μάλιστα, όταν άκουσε από τη Βίκυ Καγιά ότι δεν θα συνεχίσει στο παιχνίδι ξέσπασε σε κλάματα και κατέρρευσε ψυχολογικά.

Το μοντέλο μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στο ξέσπασμά της, τονίζοντας πως σε πολύ μεγάλο βαθμό έπαιξε ρόλο και η ορμονοθεραπεία που κάνει.

«Να μην ξεχνάμε ότι κάνω και ορμονοθεραπεία για τη διόρθωση φύλου και είναι όλα μου τα συναισθήματα πιο έντονα εξαιτίας αυτού» τόνισε η Έβελυν και τότε, ξεκίνησε η αντιπαράθεση με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

«Κάποιος που δεν έχει άμυνες, δεν προβαίνει σε ένα τέτοιο διάβημα» της είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.Έβελυν σε Ανδρέα Μικρούτσικο: «Δεν θα μου πείτε πότε θα κυνηγήσω τα όνειρά μου, σας παρακαλώ!»

«Το καταλάβατε λάθος. Πήγα εκεί για να κυνηγήσω τα όνειρά μου. Έχω μάθει, όταν θέλω κάτι να στεναχωριέμαι, αν δεν το αποκτώ. Αν η έκφρασή μου ήταν υπερβολή λόγω και της ορμονοθεραπείας, δεν είναι δικό μου θέμα αν δεν μπορείτε να το δεχτείτε. Εγώ ήθελα να εκφραστώ κύριε» εξήγησε η ίδια.

«Ναι, αλλά δεν σταμάταγες. Αν κάνω ορμονοθεραπεία, δεν θα έρθω να κάτσω σε αυτή τη θέση και θα κλαίω» ανταπάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Δεν θα μου πείτε πότε θα κυνηγήσω τα όνειρά μου, σας παρακαλώ», τόνισε εκνευρισμένη η Έβελυν.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Enimerotiko.gr στο Google News

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...