Οι φυλακές της πόλης Ανάκο στη Βενεζουέλα θεωρούνται από τις πιο σκληρές στον κόσμο. Όσοι μπαίνουν εκεί δεν σωφρονίζονται αλλά βγαίνουν χειρότεροι κακοποιοί και φονιάδες από ότι ήταν πριν. Και οι δεσμοφύλακες; Δεν διαφέρουν σε τίποτε από τους κρατούμενους τους.

Είναι σκληροί βασανιστές που δεν το έχουν σε τίποτε να δολοφονήσουν κάποιον κρατούμενο και κανείς δεν θα τους κάνει τίποτε.


Διαβάστε περισσότερα


Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας είναι σκληρό. Δείχνει δεκάδες φυλακισμένους να έχουν ξαπλώσει μπρούμυτα γυμνοί και οι δεσμοφύλακες από πάνω να περιφέρονται με μεγάλα ξύλα και να τους χτυπούν. Μάλιστα επάνω στα γυμνά σώματα των κρατουμένων δυο κοκόρια τσιμπούν και δαγκώνουν το ένα το άλλο. Γίνονται κοκορομαχίες επάνω στα κορμιά των ανθρώπων και οι δεσμοφύλακες το απολαμβάνουν.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ACN θύματα της συμπεριφοράς των σωφρονιστικών υπαλλήλων έπεσαν τουλάχιστον 82 κρατούμενοι τους οποίους έδερναν επί δυο ώρες συνεχώς.

Οι συγγενείς των κρατουμένων κατήγγειλαν ότι οι δεσμοφύλακες τους στέρησαν νερό και φαγητό για 24 ώρες.

Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο η εισαγγελία της πόλης ανακοίνωσε την διενέργεια έρευνας για το περιστατικό[gs-fb-comments]
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ