Τα πρησμένα μάτια που έχει η Βικτώρια Καρύδα μαρτυρούν την αλήθεια για την διάγνωση που της έκοψε τα φτερά!

Θα πρέπει να σας τονίσω ότι δεν είναι καθόλου τυχαία η χρονική στιγμή που αποφάσισε η Βικτώρια Καρύδα να μιλήσει δημόσια! Η ίδια, θα βρεθεί καλεσμένη στην Τατιάνα Στεφανίδου και για πρώτη φορά θα σπάσει την σιωπή της!

Διαβάστε περισσότερα

Σύμφωνα μάλιστα με αποκλειστικές πληροφορίες μου, η Βικτώρια θα μιλήσει για όλα! Για τον θάνατο του συζύγου της, Γιάννη Μακρή, για τις δύσκολες ώρες, αλλά και για την ασθένεια με την οποία παλεύει!


Αξιοσημείωτο είναι δε, ότι η διάγνωση των γιατρών που έγινε πρόσφατα, έκοψε τόσο τα φτερά της Βικτώριας, ώστε η ίδια έκλαιγε σε όλη την εκπομπή καθώς διηγούνταν τι συνέβη και είχε πρησμένα μάτια!

Άλλωστε, ζήτησε πολλές φορές να διακόψουν το γύρισμα, κάτι που η Τατιάνα σεβάστηκε απόλυτα.Η Βικτώρια Καρύδα λοιπόν, για να μην σας κρατάω σε αγωνία, παλεύει με το Πάρκινσον από το οποίο πάσχει η μητέρα της! Η καλλονή που γνωρίσαμε μέσα από το My Style Rocks, τόνισε αρκετές φορές στην Τατιάνα ότι δεν αντέχει να χάσει κι άλλο στενό της άτομο, μετά τον Γιάννη της, και η σκέψη μόνο την τρελαίνει!

Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι προσπαθεί να φανεί δυνατή για χάρη των παιδιών της, και για αυτό επέλεξε να κάνει μια νέα αρχή στην ζωή της, μακριά από τον χώρο των επιχειρήσεων του συζύγου της! Εμείς να της ευχηθούμε κουράγιο και ό,τι καλύτερο!

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ