Φέτος το καλοκαίρι, η Nespresso παρουσιάζει δύο νέες ποικιλίες Limited Edition που δημιουργήθηκαν ειδικά για να απολαμβάνονται παγωμένες, την Ispirazione Salentina και την Ispirazione Shakerato, οι οποίες συνοδεύουν ιδανικά τις αγαπημένες σας καλοκαιρινές στιγμές.

Οι δύο νέες ποικιλίες αντλούν έμπνευση από την ιταλική κουλτούρα καφέ και δύο διάσημες κρύες συνταγές καφέ της Ιταλίας. Ο Ispirazione Salentina είναι ένας ισορροπημένος καφές, ενώ ο Ispirazione Shakerato είναι δυνατός με αρώματα κακάο.

NESPRESSOFREDDO_PICTURE1

Ispirazione Shakerato – Ένας καφές με γεμάτο σώμα που χαρακτηρίζεται από αρώματα κακάο και νότες καβουρδίσματος.

Ispirazione Salentina – Ένας τολμηρός καφές με ήπιο και απαλό χαρακτήρα, αναδεικνύει νότες δημητριακών και καβουρδίσματος.

ISPIRAZIONESALENTINA

Για να απολαύσετε τις δύο ποικιλίες στην παγωμένη εκδοχή τους αρκεί να ακολουθήσετε τα παρακάτω απλά βήματα:

FREDDO ESPRESSO

NESPRESSOFREDDO_PICTURE2

ΒΗΜΑ 1  Προσθέστε παγάκια σε ένα ψηλό ποτήρι. ΒΗΜΑ 2  Ετοιμάστε 2 δόσεις Ispirazione Salentina ή Ispirazione Shakerato (2 x 40ml).


Εάν επιθυμείτε να προσθέσετε ζάχαρη, πρώτα ρίξτε τη ζάχαρη, έπειτα εκχυλίστε τον καφέ, ανακατέψτε και τέλος προσθέστε παγάκια.

FREDDO CAPPUCCINO

ΒΗΜΑ 1  Προσθέστε παγάκια σε ένα ψηλό ποτήρι. ΒΗΜΑ 2  Ετοιμάστε 2 δόσεις Ispirazione Salentina ή Ispirazione Shakerato (2 x 40ml). ΒΗΜΑ 3  Απογεμίστε με κρύο αφρό γάλακτος.

ISPIRAZIONESHAKERATO

Δημιουργήστε βελούδινο αφρό γάλακτος με το Aeroccino σε μόλις ένα λεπτό και προετοιμάστε τους γευστικούς σας κάλυκες για μια υπέροχη εμπειρία.

Εάν επιθυμείτε να προσθέσετε ζάχαρη, πρώτα ρίξτε τη ζάχαρη, έπειτα εκχυλίστε τον καφέ, ανακατέψτε και τέλος προσθέστε παγάκια και κρύο αφρό γάλακτος.

Ενώ, για όλους όσους θέλουν να απολαμβάνουν τον καφέ τους με στυλ on-the-go, η Nespresso λανσάρει το Nomad bottle, το οποίο θα διατίθεται για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

NESPRESSOFREDDO_PICTURE3

Οι Ispirazione Salentina και Ispirazione Shakerato θα διατίθενται για όλο το καλοκαίρι στις Nespresso Boutiques, μέσω τηλεφώνου στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών Nespresso και online στο www.nespresso.com ή στην εφαρμογή Nespresso για κινητά.Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ
 

Αφήστε μια απάντηση