Διάσημο μοντέλο μυρίζει τα εσώρουχα του συζύγου για να δει αν την απατάει

Ένα διάσημο μοντέλο και επιχειρηματίας από τη Γουατεμάλα έχει διχάσει το διαδίκτυο με τα 3+1 κόλπα που μοιράστηκε, σύμφωνα με τα οποία ελέγχει τον σύζυγο της για τυχόν απιστία, ενώ μεταξύ άλλων μυρίζει και τα εσώρουχα του.
Η 33χρονη Kimberly Flores μίλησε στο τηλεοπτικό ριάλιτι «Rica, Famosa, Latina» και αναφέρθηκε στο γάμο της με τον 35χρονο τραγουδιστή Edwin Luna, με τον οποίο είναι μαζί εδώ και τέσσερα χρόνια, όπως σημείωσε η nypost.com.

Η ίδια είπε λοιπόν, ότι μυρίζει τα εσώρουχα του για να εντοπίσει τη μυρωδιά κάποιας αντίζηλου, ενώ ταυτόχρονα τσεκάρει τις αντιδράσεις στα social media, τα έξοδα της πιστωτικής κάρτας του, αλλά και τις κλήσεις στο κινητό του.
«Τσεκάρω πάντα τα έξοδα της πιστωτικής κάρτας, τις κλήσεις τα μεσάνυχτα και μυρίζω ακόμη και το εσώρουχο του… Παρακολουθώ και τα “like” στο Instagram», είπε χαρακτηριστικά. Μάλιστα, ο Edwin Luna ανέβασε το χαρακτηριστικό απόσπασμα από την εκπομπή στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram και ρώτησε χιουμοριστικά τη γνώμη των διαδικτυακών του φίλων.Ορισμένοι ανέφεραν ότι πρόκειται για μια τοξική σχέση από τη στιγμή που υπάρχει γίνεται τέτοιος έλεγχος και πως θα πρέπει να σταματήσει αυτό, γιατί θα οδηγήσει σε μεγαλύτερα προβλήματα.

Παρόλα αυτά, άλλοι γέλασαν με το περιστατικό και δεν το έλαβαν σοβαρά, αφού ανέφεραν ότι και ο 35χρονος γελούσε με την αντίδραση της συζύγου του, οπότε δεν πρόκειται για κάποια σοβαρή κρίση ανάμεσα στο ζευγάρι, αλλά για χιουμοριστικές δηλώσεις στην τηλεόραση.
Το βίντεο που αναπαρήγαγε στα social media:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...