Διέρρευσε φώτο της Χατζηπαντελή πριν τις πλαστικές – Με άλλα χείλη – μύτη, χωρίς έντονα ζυγωματικά, μικρό στήθος

Η Σοφία Χατζηπαντελή μπορεί να τραβάει τα βλέμματα πάνω της, με την εντυπωσιακή εμφάνιση που έχει, ωστόσο, δεν ήταν πάντα έτσι, αφού πριν τις πλαστικές είχε διαφορετικά χείλη, μύτη και ζυγωματικά, αλλά και μικρότερο στήθος.

Το διεθνές μοντέλο, που συμμετείχε στις οντισιόν του GNTM, παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει στο βιογραφικό της συνεργασίες με κορυφαίους οίκους μόδας, ενώ συνεργάζεται με δύο διάσημα πρακτορεία του εξωτερικού, το Premier Model Management και το MUSE NYC και μετρά πολλές φωτογραφίσεις και καμπάνιες.

Έχει σπουδάσει μάρκετινγκ στο Πανεπιστήμιο του Maryland και αποτελεί ένα από τα πιο inspiring μοντέλα της γενιάς της, καθώς μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προσπαθεί να προωθήσει το κίνημα Unibrowmovement, το οποίο υποστηρίζει με σθένος.Διαβάστε περισσότερα

Έχει εμφανιστεί σε περισσότερα από 50 διάσημα περιοδικά μόδας παγκοσμίως, όπως τα Vogue, New York Times, Vanity Fair, Elle και Harpers Bazaar, ενώ έχει συνεργαστεί με τη Chanel και τη Fenty Beauty.

Η Σοφία Χατζηπαντελή πριν τις πλαστικές

Από την πρώτη μέρα που ανακοινώθηκε η συμμετοχή της στο GNTM 5, τα σχόλια από ανθρώπους της μόδας, οι οποίοι πιστεύουν πως δεν είναι το κατάλληλο άτομο για να κρίνει άλλα μοντέλα, είναι αρνητικά.

Μάλιστα, πολλοί ισχυρίζονται ότι προωθεί ένα είδος ομορφιάς που προέρχεται από πλαστικές, κάτι που αποτελούσε κόκκινη γραμμή μέχρι πέρυσι στο GNTM.

Διαφορετική η εικόνα της Σοφίας Χατζηπαντελή στο παρελθόν

Για του λόγου το αληθές, οι φωτογραφίες του παρελθόντος, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, αποδεικνύουν ότι η Σοφία Χατζηπαντελή ήταν πολύ διαφορετική από παλιά, αφού δεν είχε ενωμένα φρύδια, είχε λιγότερο φουσκωμένα χείλη και διαφορετικά ζυγωματικά.Σοφία Χατζηπαντελή πλαστικές

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αγνώριστη η Ζήνα Κουτσελίνη πριν τις πλαστικές επεμβάσεις

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αγνώριστη! Παίκτρια του Big Brother μεταμορφώθηκε κυριολεκτικά!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...