Διπλή αυτοκτονία ζευγαριού στην Καλαμάτα – «Έχω θηλιά στο λαιμό»

Ξετυλίγεται σιγά-σιγά το κουβάρι για τη διπλή αυτοκτονία του ζευγαριού στην Καλαμάτα, καθώς ο 70χρονος άφησε ένα γράμμα προτού δώσει τέλος.

Το ζευγάρι βρέθηκε νεκρό το πρωί σε δύσβατο μέρος, σε νταμάρι στα Λέικα. Πρόκειται για 70χρονο γνωστό εργολάβο της Καλαμάτας και την 68χρονη σύζυγό του, συνταξιούχο εκπαιδευτικό, που εντοπίστηκαν το μεσημέρι, γύρω στις 12:50, νεκροί σε λατομείο της περιοχής.

γράμμαΔιαβάστε περισσότερα

Φίλος και συνεργάτης του 70χρονου, μιλώντας στο MessiniaLive, αποκάλυψε ότι ο αυτόχειρας έδειχνε το τελευταίο διάστημα προβληματισμένος ένω έλεγε πως έχει «θηλιά στο λαιμό».

Στο σημείο της τραγωδίας έσπευσε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας, που απέκλεισαν τον χώρο, ενώ ο 70χρονος φέρεται να έπεσε από πολύ μεγάλο ύψος, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του ενώ η σύζυγός του ήταν νεκρή σε άλλο σημείο του νταμαριού.

γράμμα

Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε γράμμα στο οποίο εξηγούσαν οι δύο τους λόγους που τους οδήγησαν στη μοιραία αυτή απόφαση.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το ζευγάρι αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα. Όπως δήλωσε στο MessiniaLive, φίλος και συνεργάτης του 70χρονου, το τελευταίο διάστημα έδειχνε προβληματισμένος και του είχε εκμυστηρευτεί τις σκέψεις του για το μοιραίο, λέγοντάς του χαρακτηριστικά ότι έχει «θηλιά στο λαιμό».

Κανείς, όμως, δεν μπορούσε να πιστέψει ότι θα έκανε πράξη όσα έλεγε. Ήδη από χθες το βράδυ τους αναζητούσαν οι δικοί τους άνθρωποι, οι οποίοι ανησύχησαν που δεν απαντούσαν στα τηλεφωνήματα, ενώ σήμερα στο σημείο της τραγωδίας τούς εντόπισε συγγενής, που κατευθύνθηκε στο σημείο ύστερα από μαρτυρίες.

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία μετά την είδηση του θανάτου του ζευγαριού.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...