Ένας άντρας από το Μεξικό δώρισε το νεφρό του στη μητέρα της συντρόφου του για να σωθεί και εκείνη τον χώρισε και μέσα σε ένα μήνα παντρεύτηκε με άλλον.

Ο άτυχος άνδρας που προσπάθησε μέσα από την πράξη του να αποδείξει πόσο αγαπάει την σύντροφό του φαίνεται πως δεν άξιζε για εκείνη, αν και οφείλουμε να αναγνωρίσουμε την γενναία απόφαση που έλαβε ο άνδρας για σώσει τη ζωή ενός ανθρώπου, ανεξαρτήτως των καταστάσεων.

Τα σχόλια συμπαράστασης στον άνδρα που δώρισε το νεφρό του


Διαβάστε περισσότερα


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Κόντρα Τριανταφυλλόπουλου-Χατζηνικολάου για τον βιασμό : “Έμαθα ότι ξέχασες…”

Συγκεκριμένα ένας άνδρας από το Μεξικό αποκάλυψε μέσω Tik Tok το προσωπικό του δράμα με μεγάλο πρωταγωνιστή την πρώην κοπέλα του και την παραλίγο πεθερά του.


Όπως αποκάλυψέ η μητέρα της πρώην σχέσης του, αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας, με εκείνον να αποφασίζει να της δωρίσει το νεφρό του για να ζήσει, με την επέμβαση να ολοκληρώνεται με επιτυχία, αλλά την σύντροφό του να τον παρατά λίγες μέρες αργότερα.

Η πρώην του όχι μόνο τον χώρισε, αλλά ένα μήνα μετά το γεγονός παντρεύτηκε άλλον άνδρα! Το βίντεο που ανέβασε ο άνδρας έχει συγκεντρώσει πάνω 14 εκατομμύρια προβολές, ενώ τα σχόλια συμπαράστασης πέφτουν «βροχή».