Δύο Ferrari συγκρούστηκαν σε παράνομο αγώνα στην Ιταλία (vid)

Αυτή είναι η στιγμή που δύο Ferrari πετάχτηκαν στον αέρα και προσέκρουσαν σε τοίχο μετά από ένα παράνομο αγώνα δρόμου στην Ιταλία.

Οι δύο οδηγοί έκαναν αγώνα στην αγροτική επαρχία της Ιταλίας, όταν έχασαν τον έλεγχο και έπεσαν πάνω στο τοίχο ενός σπιτιού το Σαββατοκύριακο.

Η συντριβή συνέβη κοντά στο Όσιμο στην περιοχή Μάρκε, περίπου 183 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πρωτεύουσας Ρώμης. Τα πλάνα που κατέγραψαν οι κάμερες κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης κατέγραψαν την τρομακτική στιγμή στην κατά τα άλλα ήσυχη περιφερειακή κωμόπολη.


Διαβάστε περισσότερα

Οι δύο Ferrari φαίνονται να κυνηγούν η μία την άλλη σε έναν δρόμο με στροφές, ωστόσο το μπροστινό αυτοκίνητο δεν κατάφερε να στρίψει, ενώ την ίδια τρελή πορεία ακολούθησε και το αυτοκίνητο που βρίσκονταν από πίσω.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, στο σημείο του δυστυχήματος κλήθηκαν ασθενοφόρονοσοκόμοι και πυροσβέστες. Οι δύο οδηγοί πιστεύεται ότι είναι ένας Βέλγος και ένας Ολλανδός υπήκοος.

Οι άνδρες μεταφέρθηκαν στη συνέχεια σε τοπικό νοσοκομείο της Ανκόνα, που απέχει περίπου 25 λεπτά από το σημείο. Παραδόξως, και οι δύο οδηγοί βγήκαν από το ατύχημα με ελαφρούς μόνο τραυματισμούς.

Η αστυνομία ερευνά τα αίτια του συμβάντος. Οι άνθρωποι που παρακολούθησαν το δυστύχημα μέσω του YouTube έσπευσαν να μοιραστούν τις σκέψεις τους. «Προφανώς ο φράχτης ήταν η γραμμή τερματισμού», σχολίασε ένας χρήστης του διαδικτύου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...