Πέτρος Φιλιππίδης: Σε άσχημη κατάσταση ο Έλληνας ηθοποιός, μετά την πρώτη νύχτα στη φυλακή – Δεν μιλά σε κανέναν και είναι πολύ φοβισμένος.

Π. Φιλιππίδης: Σοκαρισμένος ο γνωστός ηθοποιός

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης μετά την προφυλάκισή του και τη χθεσινή του μεταφορά στις φυλακές Τρίπολης. Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες έφτασε στις φυλακές. Ήταν ιδιαίτερα φοβισμένος. Αυτό, διότι δείχνει πως δεν μπορεί να πιστέψει την προφυλάκισή του. Για τις επόμενες ημέρες θα παραμείνει σε απομόνωση για υγειονομικούς λόγους. Επίσης, υπεβλήθη σε θερμομέτρηση και σε τεστ για τον κορωνοϊό.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σκότωσαν τον Γιώργο Καραϊβάζ γιατί γνώριζε τα πάντα για την δολοφονία της Κατερίνας Αναγνωστάκη;

Πέτρος ΦιλιππίδηςΈως τώρα δεν έχει μιλήσει με κανέναν παρά μόνο με τα άτομα που τον συνόδευσαν. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως θα αρχίσει να προαυλίζονται κανονικά μετά το πέρας του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος παρέα με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη.

Πέτρος Φιλιππίδης: Σε θάλαμο με ακόμη 20 άτομα – Ίσως ζητήσει εξέταση από γιατρό

Οι φυλακές της Τρίπολης έχουν θαλάμους και όχι κελιά, ενώ για την ώρα παραμένει άγνωστο αν ο Φιλιππίδης θα κοιμάται στον ίδιο χώρο με τον Δημήτρη Λιγνάδη. Το συγκεκριμένο ενδεχόμενο πάντως θεωρείται αρκετά πιθανό. Στον θάλαμο όπου θα μεταφερθεί θα υπάρχουν ακόμη 20 άτομα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Στο νοσοκομείο ΤΩΡΑ ο Μικρούτσικος με λοίμωξη – Η ζωή του κρέμεται απο μια κλωστή

Σήμερα αναμένεται να δώσει συνέντευξη και στον διευθυντή των φυλακών που μετρούν συνολικά 110 κρατούμενους, ενώ ενδεχομένως να ζητήσει και εξέταση από γιατρό λόγω της φαρμακευτικής αγωγής που ακολουθεί και ζήτησε και από τους αστυνομικούς κατά τη διάρκεια της πρώτης νύχτας του στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.