Η Δήμητρα Καλβή είναι σε σοκ, καθώς έχασε το σπίτι της σε πλειστηριασμό για 881,42 ευρώ.

Πραγματικά η ιστορία της Δήμητρας Καλβή που παρουσιάστηκε το πρωί στην εκπομπή του Open «Ανοιχτή Επικοινωνία» ξεπερνά κάθε όριο και αναδεικνύει τί απάνθρωπες συμπεριφορές υπάρχουν στις μέρες μας.

Τι άλλο θα μπορούσε να πει κανείς, βλέποντας την μητέρα των δύο παιδιών να μιλά για το πως έχασε το σπίτι της σε πλειστηριασμό για χρέος 881,42 ευρώ σε κοινόχρηστα.

Όπως είπε, η ίδια βρισκόταν σε μία διαμάχη με την διαχείριση της πολυκατοικίας για το κόστος κάποιων ζημιών που είχαν γίνει, ζητώντας αποδείξεις, προκειμένου να υπάρχει διαφάνεια. Ο σύζυγος μίας γυναίκας που ήταν στην επιτροπή διαχείρισης, αποφάσισε να κινηθεί νομικά για το θέμα και έτσι το 2020 της ήρθε μία κατασχετήρια έκθεση…


Διαβάστε περισσότερα


Στο διάστημα που μεσολάβησε, ο δικηγόρος της γυναίκας που δουλεύει στον Δήμο ήταν σε επικοινωνία με την επιτροπή διαχείρισης και είχε φτάσει σε μία άτυπη προφορική συμφωνία. Αυτή όμως δεν προχώρησε ποτέ, καθώς ο νομικός έπαθε έμφραγμα, με αποτέλεσμα η άλλη πλευρά να βρει την ευκαιρία και να προχωρήσει την διαδικασία.

Έτσι το σπίτι στα Πατήσια που μένει, βγήκε σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό και μάλιστα αποκτήθηκε από έναν ενδιαφερόμενο που υπήρξε, σε τιμή εκκίνησης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Βγήκε από το σπίτι να πετάξει τα σκουπίδια της και βρήκε τον πιο τpαγικό θάνατο

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ένας αλτήρας έφερε χαμό στο Μοναστηράκι: «Όποιος τον σηκώσει παίρνει 100 ευρώ»