«Έχουμε να κάνουμε με την Κιβωτό του Σατανά – Tα παιδιά μας τρώνε ξύλο»: Καταγγελία από τον Γενικό Γραμματέα Σύρων Ελλάδος

Ένταση προκλήθηκε το πρωί της Δευτέρας (21/11) έξω από τις εγκαταστάσεις της δομής «Κιβωτός του Κόσμου» στον Κολωνό όταν ζευγάρι Σύριων γονέων βρέθηκε στο σημείο ζητώντας να πάρει πίσω τα παιδιά του που φιλοξενούνται εκεί.

Οι εξαγριωμένοι γονείς προκάλεσαν υλικές ζημιές στον χώρο, ενώ μαζί τους ήταν και ο Γενικός Γραμματέας Σύριων Ελλάδος, Ανουάρ Μπάκρι.

Ο κύριος Μπάκρι έκανε αμέσως μετά δηλώσεις στην κάμερα του «Πρωινού» του Ant1, καταγγέλλοντας ευθέως τη «Κιβωτό του Κόσμου» και προσωπικά τον πατέρα Αντώνιο για την άγρια κακοποίηση που δέχονται, σύμφωνα με τον ίδιο, τα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί.«Έχουμε να κάνουμε με την Κιβωτό του Σατανά. Ο Σατανάς έχει όνομα και το όνομα αυτού: Αντώνιος Παπανικολάου. Μας έκλεψαν τα παιδιά μας εδώ και σχεδόν δύο χρόνια» δηλώνει χαρακτηριστικά ο κύριος Μπάκρι και προσθέτει: «‘Εφαγαν ξύλο τα παιδιά μας. Όποια παιδιά δεν ακούνε τις οδηγίες τους τα χτυπάνε. Οι γονείς τα βλέπουν για 5-10 λεπτά κάθε δύο μήνες».

Σε σχετική ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα, ο Γενικός Γραμματέας Σύριων Ελλάδος αποκαλύπτει: «Έχουμε κάνει καταγγελίες για ξυλοδαρμό από τις 24 Οκτωβρίου και στον εισαγγελέα και στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων με προσωπικό mail. Έχω mail στα χέρια μου με ημερομηνία Απρίλιο του 2021 που τον εκλιπαρώ (τον πατέρα Αντώνιο) να κλείσουμε ένα ραντεβού για να με δεχτεί κι ακόμα περιμένω την απάντησή του».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...