Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκος Ευαγγελάτος έχουν μεταξύ άλλων και σοβαρά οικονομικά προβλήματα, όσο κι αν σας φαίνεται παράξενο! Ωστόσο το ζευγάρι προσπαθεί να το κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αυτό δεν φέρνει πιο πίσω την προσωπική τους ζωή!

Τι πραγματικά συμβαίνει;

Ήδη έχουν τρέξει σε δικηγορικό γραφείο, καθώς σαν να μην φτάνουν τα έξοδα που τρέχουν, έχουν και ένα πρόστιμο-φωτιά για το οποίο δεν γνωρίζουν και πολλοί.

Συγκεκριμένα, πριν από 2 περίπου μήνες η παρουσιάστρια τιμωρήθηκε με πρόστιμο που αγγίζει το 1.000.000 ευρώ από την εποχή που βρισκόταν στο Alter! Και κάτι θα γινόταν σε αυτό, αν δεν είχε κλείσει το Alter και όπως καταλαβαίνετε δεν υπάρχει καμία διοίκηση.

Διαβάστε περισσότερα

Είναι δεδομένο ότι ψάχνουν να βρουν λύση μέσω γνωστού δικηγορικού γραφείου, όμως ο χρόνος πιέζει την τσέπη…

Εφιάλτης στην Κηφισιά: Σοβαρά οικονομικά προβλήματα για Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκο Ευαγγελάτο!

Ποιοι η λύση;

Στο ζευγάρι επικρατεί αισιοδοξία πως θα καταφέρουν τελικά να… στέλνουν σε άλλες τσέπες το πρόστιμο ωστόσο αν δεν τα καταφέρουν είναι αναγκασμένοι να πουλήσουν κάποια περιουσιακά τους στοιχεία, όπως είναι το σκάφος τους ή το σπίτι στην Χαλκίδα! Ωστόσο αυτό αποτελεί την έσχατη λύση! Όχι ότι το ζευγάρι έχει σοβαρό θέμα, αλλά όσο να ναι ο οικονομικός τους προυπολογισμός θα πέσει έξω!

Τα «χρυσά» μυστικά της πριγκίπισσας Νταιάνας

Άγρια νύχτα στην Κηφισιά για την Τατιάνα Στεφανίδου: Γύρισε μεσάνυχτα ο Νίκος Ευαγγελάτος σπίτι και την βρήκε…

Οι μέρες που διανύει η Τατιάνα Στεφανίδου δεν είναι και οι καλύτερες της ζωής της και αυτό βγαίνει προς τα έξω!


Μπορεί η παρουσιάστρια να βγάζει ένα διαφορετικό πρόσωπο στην εκπομπή της στον ΣΚΑΙ, όμως μέσα της βιώνει ένα δράμα!

Η πίεση είναι έντονη και τα ξεσπάσματα συχνά! Η Τατιάνα δέχεται μεγάλη πίεση από το κανάλι αφού τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής είναι συμπαθητικά αλλά όχι αυτά στα οποία ευελπιστούσαν οι διευθυντές του καναλιού!

Εφιάλτης στην Κηφισιά: Σοβαρά οικονομικά προβλήματα για Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκο Ευαγγελάτο!

Μάλιστα το χθεσινό βράδυ για την παρουσιάστρια δεν ήταν και το πιο ήρεμο της ζωής της αφού ένα τηλεφώνημα την έβγαλε από τα «ρούχα» της! Η Τατιάνα Στεφανίδου, μόλις έκλεισε το τηλέφωνο ξέσπασε σε κλάματα, με τον Νίκο Ευαγγελάτο να απουσιάζει (βρισκόταν στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ΑΕΚ) και όταν επέστρεψε την βρήκε σε μια κατάσταση έξαλλη και ένα σπίτι μισοδιαλυμένο!

Ξήλωμα στους πάντες! Ο Ιβάν Σαββίδης παρήγγειλε έρευνα για τους παρουσιαστές! Τα αποτελέσματα καίνε…

Ο Νίκος Ευαγγελάτος προσπάθησε να ηρεμήσει την σύζυγό της, η οποία με τα πολλά κατάφερε να ηρεμήσει και να ξαπλώσει καθώς ακόμα μια απαιτητική και δύσκολη ημέρα την περίμενε στην εκπομπή! Όπως και να έχει η πίεση για την Τατιάνα Στεφανίδου από τον ΣΚΑΙ ειναι μεγάλη, ενώ φήμες την θέλουν να έχει μετανιώσει ήδη την επιλογή της το περασμένο καλοκαίρι! Σε όλα αυτά έρχεται και να προστεθεί η καθυστέρηση που έχει υπάρξει με την επιστροφή του συζύγου της στο κανάλι!

Λέτε το καλοκαίρι να έχουμε μια ακόμα αλλαγή σελίδας τόσο για την Τατιάνα Στεφανίδου όσο και για τον Νίκο Ευαγγελάτο;

Πηγή: makeleio.grΕπιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ