Έφυγε ξαφνικά από το δελτίο του STAR, άλλαξε επάγγελμα: Νέα ζωή για την Ελένη Τσαγκά μακριά από τα “φώτα” της tv

Από τη μια στιγμή στην άλλη έφυγε δύο χρόνια πριν η Ελένη Τσαγκά από το δελτίο ειδήσεων του STAR, με το οποίο συνέδεσε το όνομά της.

Από το 1993 και για 27 συναπτά έτη η Ελένη Τσαγκά έλεγε δελτία ειδήσεων στο STAR. H δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook έκανε γνωστή την αποχώρησή της από το σταθμό, με μια ακόμη παρουσιάστρια που έγραψε ιστορία να έχει κάνει στροφή.Διαβάστε περισσότερα

«ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΟΥ ΔΕΛΤΙΟ…
To 1993 παρουσίασα το πρώτο απογευματινό δελτίο ειδήσεων του STAR. Μετά από πολλά πολλά μεσημεριανά, απογευματινά και κεντρικά δελτία, αύριο Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020 στις 15:00 θα είμαι στον αέρα του STAR για τελευταία φορά… Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την εμπιστοσύνη και την αγάπη σας!!!».

Για ποιο λόγο δεν είπε «αντίο» στους τηλεθεατές;

Ωστόσο, η Ελένη Τσαγκά προχώρησε αργότερα σε νέα ανάρτηση, γνωστοποιώντας ότι δεν κατάφερε να παρουσιάσει το τελευταίο της δελτίο στο STAR, τη Δευτέρα 31 Αυγούστου, λόγω έντονης συναισθηματικής φόρτισης. Συγκεκριμένα, έγραψε τα εξής:

«Σας ευχαριστώ για τα εκατοντάδες μηνύματα! Λόγω συναισθηματικής φόρτισης ΔΕΝ θα είμαι σήμερα στο δελτίο… Τελικά το τελευταίο δελτίο μου στο star ήταν την περασμένη Παρασκευή. Σας ευχαριστώ πολύ πολύ για τα όμορφα λόγια. Ομολογώ ότι δεν περίμενα τόσο έντονες αντιδράσεις αγάπης. Σας ευχαριστώ πολύ…. Καλή εβδομάδα».Αυτή τη δουλειά κάνει σήμερα η Ελένη Τσαγκά

Μία νέα καριέρα άρχισε για την Ελένη Τσαγκά. Το νέο της εγχείρημα λέγεται cibum.gr και είναι το Ελληνικό site για τους food experts και τους food consumers. Ίσως η αγάπη της για την μαγειρική, ίσως το ταλέντο της με την ζαχαροπλαστική τα οποία όμως συνυπήρχαν με την συγγραφή (τρία βιβλία έως τώρα και «ψήνει» και τέταρτο), ίσως η ολοένα και αυξανόμενη διάθεση του κόσμου να ενημερώνεται μέσω διαδικτύου για την δουλειά του και τα ενδιαφέροντά του, ίσως ο μαγικός κόσμος της ασφάλειας και ποιότητας τροφίμων που γνώρισε δίπλα στον σύζυγό της, Νίκο Γδοντέλη, όλα αυτά μαζί άνοιξαν για την δημοσιογράφο νέους ορίζοντες. Το cibum.gr είναι μία πρόκληση λέει η ίδια.

Και συνεχίζει «το να χρησιμοποιήσεις την εμπειρία και τις προσλαμβάνουσές σου κάνοντας κάτι νέο, κάτι που αφορά τα τρόφιμα και την διατροφή, κάτι που σχετίζεται εν τέλει με την υγεία μας είναι ένα άλμα προς τα μπρος. Θέλω να υπηρετήσω την ιδέα της ασφαλούς και ποιοτικής διατροφής, της ενημέρωσης του καταναλωτικού κοινού, της γαστρονομίας, της αλληλεπίδρασης μεταξύ των επαγγελματιών τροφίμων, της ανταλλαγής απόψεων μεταξύ των επιστημόνων».
enimerotiko.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αγνώριστη η Ζήνα Κουτσελίνη πριν τις πλαστικές επεμβάσεις

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αγνώριστη! Παίκτρια του Big Brother μεταμορφώθηκε κυριολεκτικά!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...