Έγινε σωσίας της Παναγιώταρου: Αγνώριστη 3,5 χρόνια μετά η πληθωρική ξανθιά που απέρριψαν στο GNTM

Ιωάννα Μάρκου: Την γνωρίσαμε το 2018, στις οντισιόν του πρώτου κύκλου του GNTM στο Star. Η παρουσία της είχε χωρίσει την κριτική επιτροπή σε δύο αντίπαλα στρατόπεδα.

Ιωάννα Μάρκου: Αγνώριστη 3,5 χρόνια μετά

Από τη μία μεριά ήταν ο Σκουλός μόνος του, ενώ από την άλλη η Καγιά, ο Μπράτης και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η τελευταία βρισκόταν στο 50-50, καθώς περίμενε από την 28χρονη να δεχτεί την πρόταση της για plus-size modeling, καθώς διαθέτει ένα πολύ πληθωρικό στήθος και καμπύλες.

Τελικά, η Ιωάννα Μάρκου δεν είχε περάσει στο bootcamp και είχε αποχαιρετήσει νωρίς. Η παρουσία της, ωστόσο, δεν είχε περάσει απαρατήρητη, με τον Δημήτρη Σκουλό να επιμένει πως θα έπρεπε να την περάσουν στην επόμενη φάση και πως θα έκανε χαμό. Η ίδια, μάλιστα, είχε δηλώσει ενοχλημένη με τον Μπράτη και την Παπαγεωργίου.Ακολουθεί σχετικό απόσπασμα:

Τέσσερα χρόνια αργότερα, η Ιωάννα έχει γίνει Jo και η εξωτερική της εμφάνιση μοιάζει αρκετά με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, σε βαθμό που δύσκολα ξεχωρίζεις ποια είναι ποια.

Ειδικά στην φωτογραφία που ακολουθεί, η ομοιότητα της με την Παναγιώταρου είναι πιο έντονη από κάθε άλλη περίπτωση.

Η Ιωάννα Μάρκου έχει ως έδρα της τη Θεσσαλονίκη, όπου σύμφωνα με όσα δηλώνει στο Instagram, είναι επιχειρηματίας, έχοντας συνιδιοκτησία στο Divine Showroom, στο Gatzby και στο Shisha.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...