Ο 11χρονος παραπονέθηκε στη μητέρα του ότι ήθελε να ουρήσει αλλά δεν μπορούσε και πονούσε φρικτά. Εκείνη αμέσως τον πήγε στο νοσοκομείο στην πόλη Ξιανζου στην Κίνα.

Οι γιατροί που τον εξέτασαν έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Οι ακτινογραφίες που του έκαναν έδειξαν αυτό που φοβόντουσαν. Εβδομήντα στρογγυλά μαγνητάκια είχαν φράξει την ουρήθρα του παιδιού και του δημιουργούσαν πρόβλημα.

Διαβάστε περισσότερα


Αμέσως τον έβαλαν στο χειρουργείο και με μια επέμβαση που διήρκησε τουλάχιστον 2μιση ώρες κατάφεραν να του τα αφαιρέσουν.

Όπως έγινε γνωστό, ο μικρός από περιέργεια άρχισε να βάζει μια μια τις μπαλίτσες μέσα του, διαμέσω της ουρήθρας του, μέχρι που φράκαραν.

«Είναι κάτι συνηθισμένο τα παιδιά σε αυτή την ηλικία να κάνουν πράγματα στο σώμα τους το οποίο τώρα ανακαλύπτουν, αλλά αυτό εδώ πρώτη φορά το συναντάμε» είπε ο επικεφαλής του νοσοκομείου Παίδων και χειρουργός δρ Τάο Τσάνγκ

Ο γιατρός είπε επίσης ότι επειδή πρόκειται για νέο άνθρωπο είναι σίγουρος ότι σύντομα θα αναρρώσει χωρίς επιπλοκές για το υπόλοιπο της ζωής του.Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ