Έιμι η «αντροχωρίστρα» – 33χρονη πουλάει το κορμί της σε άντρες για να κάνει 25 παιδιά με διαφορετικό μπαμπά

Το δικό της «κοινωνικό έργο» θέλει να επιτελέσει η παρακάτω 33χρονη «δημοπρατώντας» τη μήτρα της σε άντρες ώστε να κυοφορήσει τα παιδιά τους.

Η 33χρονη πρώην δασκάλα με το όνομα Έιμι Καπς από τη Βόρεια Καρολίνα, δηλώνει ότι αυτό το κάνει προκειμένου να αναπαραχθούν τα «όμορφα γονίδιά» της.

Η γυναίκα έγινε πρόσφατα πρωτοσέλιδο, όταν αποκάλυψε ότι έμεινε έγκυος από έναν πρώην μαθητή της, αφού κοιμήθηκε μαζί του σε μια νύχτα όπου οι δυο τους είχαν γίνει τύφλα στο μεθύσι.

Της ζητούν να κάνει τα παιδιά τους
Διαβάστε περισσότερα

Από τότε που μοιράστηκε την είδηση ότι περιμένει παιδί στο διαδίκτυο, η Ιnstagrammer, η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της, αποκάλυψε ότι πολλοί άλλοι άνδρες της «ζήτησαν να κάνει τα παιδιά τους» λόγω της ομορφιάς της.

Η ίδια σχεδιάζει να «παράγει μαζικά όμορφα μωρά με αγνώστους», καθώς πιστεύει ότι «ο κόσμος θα ήταν καλύτερος αν οι άνθρωποι ήταν πιο όμορφοι». Μάλιστα λέει ότι θέλει να κάνει έως και 25 παιδιά με διαφορετικούς άνδρες, οι οποίοι θα πρέπει να υποβάλλουν προσφορές για μια ευκαιρία να αποκτήσουν παιδί μαζί της.

«Οι άνδρες μου ζητούν συνεχώς να κάνω τα μωρά τους» δήλωσε πρόσφατα η Καπς στο «NudePR.com».

«Πιστεύω ότι ο κόσμος θα ήταν καλύτερος αν οι άνθρωποι ήταν πιο όμορφοι και είχαν τα γονίδιά μου, γι’ αυτό θέλω να γίνω παρένθετη μητέρα και να παράγω μαζικά όμορφα μωρά με αγνώστους. Δεν υπάρχει άσχημο μωρό, αλλά υπάρχουν άσχημοι γονείς» είπε χαρακτηριστικά.Επιθυμεί να κάνει μέχρι 25 μωρά

Η Έιμι εξήγησε ότι δεν θέλει να γεννήσει περισσότερες από 25 φορές και σκοπεύει να «δημοπρατήσει» τη μήτρα της στους ενδιαφερόμενους.

«Θέλω να κυοφορήσω πολλά μωρά, αλλά όχι περισσότερα από 25 συνολικά – αυτό θα ήταν το όριό μου, αλλά θα έμπαινε το νερό στο αυλάκι», είπε για να συνεχίσει: «Όταν τα παιδιά μεγαλώσουν, θα μπορούν να αποκτήσουν και αυτά όμορφα παιδιά και ο κύκλος θα συνεχιστεί. Με ιατρική παρέμβαση, θα μπορούσα ενδεχομένως να κάνω τετράδυμα κάποια στιγμή. Μου κάνουν συνεχώς προτάσεις να αποκτήσω παιδιά ανδρών, όχι μόνο ανύπαντρων αλλά και παντρεμένων».

Το μοντέλο πιστεύει ακράδαντα ότι δεν έχει σημασία το πώς μοιάζει ο πατέρας όταν πρόκειται να δημιουργήσει όμορφα μωρά, επειδή «τα γονίδιά της είναι τόσο ισχυρά, που θα υπερισχύσουν των κακών γονιδίων οποιουδήποτε άνδρα».

«Θα έπρεπε να βγάλω το σώμα μου σε δημοπρασία και να το προσφέρω. Δεν είμαι σίγουρη πόσα θα έβγαζα, αλλά δεν έχει να κάνει με την οικονομική παράμετρο, θέλω απλώς να κάνω τον κόσμο καλύτερο».

«Δεν έχει σημασία αν ο άντρας είναι άσχημος, το μωρό θα είναι όμορφο αν είμαι εγώ η μητέρα του. Σίγουρα θα κληροδοτήσω τα πανέμορφα μάτια μου, τα μαλλιά μου, τα έντονα χαρακτηριστικά του προσώπου μου, τον υψηλό μεταβολισμό και την ευφυΐα μου. Αν οι άνθρωποι φρόντιζαν πραγματικά τον εαυτό τους, γυμνάζονταν, σταματούσαν να τρώνε fast food και έπιναν περισσότερο νερό, ο κόσμος θα ήταν πολύ πιο ελεύθερος από άγχος. Θα υπήρχε ένα ταίρι για όλους και η αυτοπεποίθηση όλων θα ήταν σε υψηλό επίπεδο, με αποτέλεσμα να γίνονται καλύτερες επιλογές για την ανθρωπότητα» πρόσθεσε.

Η Έιμι αυτοαποκαλείται «αντροχωρίστρα» και συχνά κάνει σχέσεις με παντρεμένους άνδρες και γυναίκες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Οργή για τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας της 12χρονης από τη Στεφανίδου – Με εξώδικα απαντά η οικογένεια (video)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αυτή είναι η personal trainer του Άδωνι Γεωργιάδη που έγινε viral

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ...